via EkstraBladet Rabatkoder

Iran – Spanien betting tips og optakt

20. juni 2018 20:00 Kazan Arena
Iran V Spanien
VVTVVT
Sidste 6 kampe
UVUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Iran - Spanien optakt

Kazan Stadion: Kapacitet 45,000

Iran og Spanien mødes på Kazan Arena i Kazan den 20. juni 2018 med kickoff kl. 21:00 lokal tid.

VM 2018 i Rusland er Irans fjerde VM-slutrunde, og de har endnu ikke formået at gå videre efter de indledende runder.

Sidste gang havnede de i Argentinas gruppe, hvor de tilkæmpede sig et uafgjort resultat mod Nigeria, inden de tabte på et Lionel Messi mål efter 91 minutter mod Argentina og derefter 3-1 til Bosnien- Hercegovina.

Efter en svag indledning på deres VM-kvalifikationskampe, befinder Spanien sig nu automatisk blandt favoritterne. Vinderne fra i 2010 kollapsede fire år senere med et ynkeligt forsvar af titlen i Brasilien. Et 5-1 nederlag i åbningskampen blev forværret af et nederlag på 2-0 til Chile.
Da de slog Australien 3-0, var billetterne til flyet hjem allerede reserveret.

Vores tip

Der skal noget nær et mirakel til for at Iran løber afsted med de 3 point i denne kamp. Spanien er bare overlegne på alle områder, selv på målmands-fronten med den til tider noget uheldige David de Gea.

Den trend som Iran har startet med ingen afslutninger i anden halvleg, tror vi holder ved og dermed lander vores tip på en sikker sejr til Spanien med nul scoringer fra Irans side.

Seneste indbyrdes kampe

Dette er første gang, de to nationer mødes – de har aldrig før mødtes, hverken i venskabskampe eller betydende kampe.

Iran nyheder

Iran kvalificerede sig ved at vinde deres gruppe i tredje runde af AFC confederation. I 18 kvalifikationskampe – 8 i anden runde, 10 i tredje, var Iran ubesejret med 12 sejre og seks uafgjorte.

”Team Melli”, som de også kaldes, spillede tre venskabskampe i marts, hvor de slog Sierra Leone og Algeriet, men tabte i Tunesien.

Spanien nyheder

Spanien vandt i UEFA-kvalifikationsturneringens gruppe G og vandt ni af deres 10 kampe. Uafgjort i Torino mod Italien var den eneste kamp, hvor de satte point til.
”La Roja” har for nylig spillet to venskabskampe mod nationer, der vil være rivaler til at vinde VM. Uafgjort 1-1 mod Tyskland blev efterfulgt af en forbløffende 6-1 sejr over Argentina i Madrid.

Irans hold

Målmænd: Alireza Beiranvand / Rashid Mazaheri / Amir Abedzadeh

Forsvar: Pejman Montazeri / Seyed Majid Hosseini / Roozbeh Cheshmi / Milad Mohammadi / Mohammad Reza Khanzadeh / Morteza Pouraliganji / Ramin Rezaeian / Ehsan Hajsafi

Midtbane: Saeid Ezatolahi / Masoud Shojaei / Mahdi Torabi / Omid Ebrahimi / Vahid Amiri / Saman Ghoddos / Ashkan Dejagah

Angreb: Alireza Jahanbakhsh / Karim Ansarifard / Mahdi Taremi / Sardar Azmoun / Reza Ghoochannejhad