via EkstraBladet Rabatkoder

Iran – Portugal betting tips og optakt

25. juni 2018 20:00 Mordovija Arena
Iran V Portugal
TVVTVV
Sidste 6 kampe
VUVUUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Iran - Portugal optakt

Siden årtusindeskiftet har Iran deltaget i VM to gange – i 2016 og 2014. De har dog aldrig gået videre fra gruppespillet.

Portugal kæmper stadig for at komme sig oven på deres katastrofale VM i 2014, hvor de røg ud allerede i gruppespillet. Portugals hidtil bedste VM var i 1966, hvor landet løb afsted med tredje pladsen.

Efter at have vundet 1-0 over Marokko og tabt 0-1 til Spanien, har Iran i princippet stadig en chance for at gå videre, selvom det er en smal en af slagsen med en modstander som Portugal. Der har dog allerede været mange overraskelser ved dette VM, så Iran kan gå hen og skrive historie, hvis miraklet skulle ske.

Vores tip

Portugal rykker nærmere ottendedelsfinalen. Europamesterne har vist to sider af deres spil i de to gruppespilskampe ved dette VM. Med denne kamp vil Portugal forsøge at lande som nummer et i gruppen, så de får de på papiret nemmeste modstandere i ottendedelsfinalen.

Iran er som sagt stadig med i spillet, men Carlos Queiroz’ mandskab skal simpelthen vinde denne kamp, hvis de skal fortsætte. Dette ultimatum kan måske få iranerne til at komme ud af starthullerne og til at spille mere risikovilligt – modsat kampen mod Spanien. Vores tip til denne kamp bliver en sikker sejr til Portugal.

Seneste indbyrdes kampe

Iran og Portugal har kun mødt hinanden en enkel gang, dengang også i et gruppespil. Dette var til VM i 2006 hvor Portugal vandt 2-0.

Iran nyheder

Der er ikke meldt om nogen seriøse skader fra træner Carlos Queiroz.

Portugal nyheder

Med allerede 4 mål scoret i dette VM, herunder et hattrick i den første kamp mod Spanien, kan det nemt forudses at Cristiano Ronaldo er del af startopstillingen. De tvivl der har været omkring hans helbred, sørgede han for at mane godt og grundigt til døde i de foregående kampe og vi kan forvente en Ronaldo med selvtilliden i top.

Reklame

Iran - Portugal odds og spilforslag