via EkstraBladet Rabatkoder

INTER – TOTTENHAM | Hvornår topper Tottenham?

18. september 2018 18:55 Guiseppe Meazza
Inter V Tottenham
VUTVUV
Sidste 6 kampe
TVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 14. september 2018 @ 10:43

Inter - Tottenham optakt

Inter tager hjemme imod Tottenham i 1. Runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe B tirsdag d. 18. september kl. 18.55. Inter ligger nummer 7 i den italiensk La Liga, mens Tottenham ligger nummer 5 i deres engelske liga. Det bliver en interessant kamp mellem to giganter på den internationale scene.

Gå direkte til vores tip

Optakt og gratis betting tips

Inter fik sin første sejr I serie A efter tre forsøg, da de ude vandt med hele 3-0 mod Bologna. Det har været en lidt sløv start for holdet fra Milano. Sidste målscorer var Ivan Perisic, som vi alle husker fra Kroatiens hold ved VM. Det er en mega svær gruppe Inter er havnet i med Barcelona og PSV som de øvrige hold i gruppen. Skal Inter gøre sig håb om avancement fra denne gruppe kræves der en hjemmesejr her.

Det var også på et hængende hår at Inter sikrede sig billetten til Champions League. Det skete, da de vendte en truende 2-1 stilling til en 3-2 sejr mod Lazio. Inter har prøvet at stå øverst med pokalen med de store ører. Det var tilbage i 09/10. Det er der ikke mange fans, der tror på de gør i år, men som bekendt skal der jo spilles om det, og italienske hold er svære at spille imod.

Blandt dem man skal holde øje med på Inters hold er der endnu en kroat i forsvaret, Vrsaljko. Fremme er det altid farlige Perisic og Keita, der skal sørge for Inter kan komme godt fra start.

For Tottenham bliver det afgørende, at de kan få point med fra Italien, hvis de skal gå videre fra denne gruppe, hvor de efter min mening bør kunne slutte lige efter Barcelona, der nok indtager førstepladsen.

Tottenham er kommet godt fra start i Premier League, hvor de har fået tre sejre og et nederlag. De var godt med i toppen der i sidste sæson, men man mangler stadig at vise sit værd i denne Champions League. Næste modstander i England er en hjemmekamp mod Liverpool, så det gælder om at kunne holde fokus på de forskellige turneringer.

De fleste danskere er jo nok bekendt med Kong Eriksen spiller i Tottenham, og han kommer jo med en masse selvtillid efter at have banket to mål ind i landskampen mod Wales. Ellers er der de kendte stjerne med Dele Alli, der også skaber meget fremadrettet, Kane, der altid sætter sit hoved på til en scoring. I forsvaret sørger Trippier, Alderweireld og Vertonghen for der ikke gives ved dørene. I målet står lange Loris, der nok er en af verdens bedste målmænd pt.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at begge hold scorer. Tottenham har nogle meget målfarlige spillere, der uge efter uge kan sætte bolden i rusen. Det samme gælder for Inter – især på hjemmebanen i Milano, så jeg forventer en meget underholdende kamp med mål i begge ender. Inter går sjældent fra banen uden at have scoret. I denne gruppe kan ingen af holdene fedtspille sig til et point. Det vil simpelthen være for farligt.

Spil på kampen med Betfair: Op til 1000 kr. i bonus

Seneste indbyrdes kampe

Inter: 2
Uafgjorte: 0
Tottenham: 3

Seneste opgør i Milan Vandt Inter med hele 4-1.

Inter nyheder

Hos Inter er kun Lautaro Martinez tvivlsom med en skade.

Tottenham nyheder

Hos Tottenham er der kun lidt tvivl om Erik Lamela og Moussa Sissoko. Begge er dog tilbage i træning.

Reklame

Inter - Tottenham odds og spilforslag