via EkstraBladet Rabatkoder

Inter Milan – FC Barcelona betting tips & optakt

6. november 2018 21:00 San Siro
Inter V Barcelona
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 15:28

På trods af hjemmebanefordelen til Inter Milan, er det F.C. Barcelona der er favoritterne i det kommende opgør på San Siro. Med op imod 46% chance for sejr, anslås det at F.C. Barcelona kommer til at tromle igennem Inter’s forsvar, og igen trække en sejr hjem til Barcelona.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Sidst Inter Milan og Barcelona krydsede klinger, måtte Inter gå både tomhændede og slukørede hjem. Med et glimrende mål i slutningen af 1. halvleg, eksekveret af Alcántara, blev ånden i Camp Nou vækket til live. Som en ekstra detalje, blev kampen låst fast sent i 2. halvleg, da Alba formåede at lave endnu et mål for F.C. Barcelona.

Inter formåede kun at have 32% boldbesiddelse, og kunne kun fremtvinge to skud på mål, som begge endte ud i ingenting. Det blev hurtigt slået fast, at F.C. Barcelona kommer til at være en tung modstander i Gruppe B – og i Champions League generelt.

Inter Milan er dog ikke helt uden evner, og præsterede at lave en 3-0 sejr over Lazio, ligesom de også har slået Milan, SPAL, PSV Eindhoven, Cagliari, Fiorentina, … Ja, jeg kunne blive ved. Mønstret der tegner sig er, at Inter Milan rent faktisk spiller suverænt godt fodbold. Derfor bliver det interessant at se hvad de kan komme op med i næste kamp, nu hvor de har fået mulighed for at føle F.C. Barcelona lidt på tænderne.

Det er heller ikke helt ligegyldigt at Inter denne gang har hjemmebanefordel. Selvom hjemmebanen ikke er det samme mirakelmiddel som det blev lovprist til at være for år tilbage, så ser vi gang på gang i italiensk fodbold, at hjemmebanen hurtigt kan forvandle ordinært spil til ren magi.

Seneste indbyrdes kampe

Da Inter Milan gæstede Camp Nou for et par dage siden, var der ingen tvivl om hvem der havde bukserne på. Med en overlegen boldkontrol, og en besiddelse på 68% i løbet af kampen, endte det også med en 2-0 sejr til Barcelona.

Det hurtige spil fra Barcelona, der resulterede i ikke mindre end 764 afleveringer, viste sig som værende særdeles effektivt for at omgås Inter’s forsvar, og med en imponerende træfsikkerhed på 90% på deres afleveringer, var det en smal sag for Barcelona at få bugt med forsvaret.

Vores tip

Vi må krybe til korset, og sige at denne kamp sandsynligvis ender i en sejr til F.C. Barcelona. Samtidig vil vi dog gerne slå et slag for at det første mål går til Inter, og vi vil sandsynligvis se en 2-1 sejr til Barcelona når kampen bliver fløjtet af.

Bliv klar til kampen med 1500 kr. i velkomstbonus fra Unibet

Inter Milan nyheder

Inter har siden kampen mod F.C. Barcelona formået at få en 3-0 sejr hevet ind over Lazio. Her var der rig mulighed for at få prøvet nye taktikker af. Vi vil med stor sandsynlighed få både Vrsalijko, Skriniar, Asamoah og Icardi på banen, hvor angrebet sandsynligvis vil bygges op omkring Icardi.
Nainggolan er stadig ude af spil, men der bliver arbejdet på fuld kraft, for at midtbanespilleren kan komme så hurtigt retur som muligt. Det vil ikke være urealistisk at se ham på banen imod F.C. Barcelona.

F.C. Barcelona nyheder

Lionel Messi brækkede armen i kampen imod Sevilla, og der er ingen tvivl om at det har haft en stor påvirkning på F.C. Barcelona. De har dog formået at holde sammen som et team, og sørge for stadig at lavere fodbold i verdensklasse. Messi er dog tilbage til træning med førsteholdet, men det er endnu usikkert hvornår han er fuldstændig klar igen.

Læs flere Champions League tips her…

Benfica vs. Ajax

Atletico Madrid vs. Dortmund

Valencia vs. Young Boys

Tottenham vs. PSV Eindhoven

Reklame

Inter Milan vs F.C. Barcelona odds og spilforslag