via EkstraBladet Rabatkoder

HVIDOVRE – SILKEBORG: Skal SIF tilbage i topkampen?

10. september 2018 19:00 Hvidovre Stadion
Hvidovre V Silkeborg
TTVVTU
Sidste 6 kampe
TVTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 10. september 2018 @ 10:58

Hvidovre - Silkeborg optakt

Denne kamp i den danske 1. division byder på Hvidovre der på hjemmebane tager imod Silkeborg.

Vil du prøve betting? Se aktuelle betting bonusser her

Optakt og gratis betting tips

Hvidovre kommer til denne kamp efter at have fået en rigtig fin start på sæsonen, men nu har tabt deres to seneste opgør. Deres spillermateriale er ikke det bedste i ligaen, men de har til tider spillet en del over evne, og det kunne måske godt ligne at deres sidste to kampe er et bedre billede af deres aktuelle niveau. Deres målscore indtil videre i sæson ligger på 9-9 hvilket er lige i midten af tabellen. Jeg tror det er en god indikator på deres niveau, og at de formentlig ender midt i tabellen når sæsonen er slut. En sejr imod Silkeborg ville få dem tilbage på sporet, og de vil sende en besked til resten af ligaen, at de er en farlig modstander.

Silkeborg var inden sæsonstarten en af favoritterne til at rykke op. De har dog fået en virkelig dårlig start på sæsonen med blot 7 point efter 7 kampe. På udebane har det især set rigtig skidt ud, hvor de kun har formået at score et enkelt mål. Generelt har deres offensive spil været rigtig dårligt indtil videre i sæsonen, og de har kun formået at score 6 mål. Det er godt nok tidligt på sæsonen men hvis Silkeborg skal spille med om oprykning, er det vigtigt at de snart kommer i gang med sæsonen.

Det bliver en kamp mellem to hold der skal tilbage på sporet. Vigtigheden af kampen kan måske komme til at udtryk, hvis de to hold stiller meget defensivt til start, hvilket man godt kunne forvente.

Vores tip

Silkeborg har et bedre mandskab på stort set alle positionerne. Jeg tror at Silkeborg kan mærke at det er ved at være tid til at de skal i gang med sæsonen. Derfor mener jeg at det er i denne kamp at Silkeborg får en meget tiltrængt sejr. Det er set til odds 2,10.

Få op til 1.000 kr. i startbonus med Bwin

1. Kun for nye kunder 18+ år, bosat i DK der er nye real money spillere. 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke 6. Specifikke samt generelle vilkår og betingelser gælder.

Seneste indbyrdes opgør

Hvidovre – 0
Uafgjort – 2
Silkeborg – 3
Deres seneste kamp blev spillet d. 16.05.2014 hvor kampen endte 3-3. Man kan se et klart billede af at det er Silkeborg der har haft fordelen når de to hold har mødtes og vi skal helt tilbage til 2008 før at Hvidovre vandt.

Hvidovre nyheder

Hvidovre har ingen officielle skader op til kampen og vil formentlig stille med stærkeste opstilling.

Silkeborg nyheder

Silkeborg har ingen officielle skader op til kampen og vil formentlig stille med stærkeste opstilling

Reklame

Hvidovre - Silkeborg odds