via EkstraBladet Rabatkoder

Hvidovre – Fremad Amager betting tips og optakt

5. august 2018 13:45 Hvidovre Stadion
Hvidovre V Fremad Amager
UTUTVV
Sidste 6 kampe
TVUTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

HIF - FAM optakt og betting tips

Anden runde i den danske 1. division byder på oprykkerne Hvidovre der tager imod Fremad Amager hjemme. Ingen af holdende fik en sejr i deres sæsondebut, så vi kan forvente en kamp hvor begge hold formentlig gerne vil have skubbet sæsonen i gang.

Find betting tilbud fra danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

Hvidovre kommer ind til denne kamp efter at have spillet 1-1 mod Lyngby i første runde. Hvidovre spillede en fin kamp, men man kunne også tydeligt se at de var tilfredse med 1 point, mod et af de formentlige tophold i år. Nu møder de så et hold, som jeg mener de faktisk er bedre end, på trods af at de kommer som oprykkere, så det vil være en perfekt mulighed for dem at få kickstartet sæsonen med en sejr. Hvidovre var et fantastisk hjemmehold i sidste sæson hvor de spillede 2. divisions fodbold, og tabte ikke en eneste hjemme kamp den sæson.

Fremad Amager er for nyligt blevet opkøbt af internationale investorer der på sigt har store ambitioner for klubben. Men på nuværende tidspunkt må vi bare sige at de ikke har niveauet til at kunne nærme sig oprykning. De mødte i første runde FC Helsingør der især i 1. halveg udspillede dem. De var bagud med 3-0 til halvleg, og de viste at de har utroligt meget de skal arbejde med i denne sæson. Fremad Amager er ikke et særlig godt udehold, og kan nok godt ende med at få problemer når de drager til Hvidovre.

De to indbyrdes historik viser ikke særlig meget, og deres sidste møde i en betydningsfuld kamp var i 2016.

Vores tip

Hvidovre skal ud over stepperne og have en sejr på hjemmebane. De spillede en fin kamp i første runde mod Lyngby, og de skal nu ud og bevise at de høre til i den danske 1. division. Hvidovre var et fantastisk hjemmehold sidste sæson, hvorimod Fremad Amager ikke fik alverdens point når var på udebane. Derfor mener jeg at en Hvidovre sejr er sandsynligt og du kan finde det til odds 2,40 hos Unibet.

Tjek Befairs aktuelle betting tilbud her

Seneste indbyrdes kampe

Hvidovre – 1
Uafgjort – 2
Fremad Amager – 2

Den seneste kamp blev spillet d. 10.02.2018 og var en venskabskamp der endte 1-1. Deres sidste betydningsfulde kamp blev spillet d. 11.06.2016 i en 2. divisions kamp hvor Fremad Amager vandt 2-1.

Man kan ikke konkludere meget ud fra deres indbyrdes historik. Men man kan tage deres seneste 1-1 kamp in mente, som blev spillet i Amager.

Hvidovre nyheder

Ingen skader

Fremad Amager nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader før kampen.

Reklame

HIF - FAM odds og spilforslag