via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – Vejle | Er den gule fare farlig hjemme?

31. august 2018 19:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V Vejle Boldklub
VUTUTU
Sidste 6 kampe
TTUTUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 17:09

Horsens - Vejle optakt

Horsens tager hjemme imod Vejle i superligaen fredag d. 31. august kl. 19.00. Horsens ligger nummer 7 i den danske Superliga, mens Vejle ligger nummer 12. Det kan næsten ikke blive mere lokalt end disse to østjyske klubber, hvor Horsens lige nu er storebror.

Leder du efter en dansk bookmaker? Find en oversigt her!

Optakt og gratis betting tips

Bo Henriksen må være den gladeste mand i Horsens og omegn i denne uge efter at det lykkedes Horsens at hente alle tre points i Farum mod sidste sæsons bronzevindere. Bo Henriksen havde fundet de gamle dyder frem, som altid har kendetegnet Horsens: Forsvarsspil, hårdt arbejde og så ser vi hvad der sker. Her lykkedes det så for Mikkel Qvist at heade sejrsmålet ind efter 37 minutter. Så gjaldt det ellers bare om at parkere bussen, hvilket lykkedes for dem.

Så mangler Horsens bare at kunne vinde på hjemmebanen i Horsens. Det er da flot at tage to skalpe i det sjællandske mod hhv. FCK og så nu Nordsjælland, men det er på hjemmebane en klub skal sikre sig overlevelse i superligaen. Måske vil Bo Henriksen benytte sig af den samme lidt kedelige taktik mod naboerne fra Vejle, for de vil gerne spille teknisk fremadrettet fodbold. Det kommer der nogle gange gode kampe ud af, hvis der kommer en tidlig scoring.

For Vejle begynder hverdagen at indfinde sig for dem i superligaen. De kunne ikke få point mod bundholdet OB, der kunne rejse fra Nørreskoven med en 0-2 sejr. Det var helt fortjent, og nu må der være dybe panderynker hos den italienske cheftræner Adolfo Sormani, for det kniber i den grad for angriberne at finde vej til målet. De to seneste kampe er endt uden mål til Vejle, og de tre kampe før lykkedes det kun at score en gang i hver kamp. Det begynder at ligne et bundhold på resultatsiden, med mindre de kan få vendt kajakken lidt længere nordpå.

Horsens er ikke et skræmmende hold, så hvis det kan lade sig gøre vil vi nok få det at se i denne kamp. I mine øjne er Vejle et bedre fodboldhold en Horsens, hvis man ser på måden de spiller bold på. Det er noget de fleste kan lide at se, men det kræver også spillere af en vis kaliber at kunne begå sig uge efter uge i superligaen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at den ender Under 2,5 mål. Horsens spiller sjældent målrige kampe og som sagt tror jeg de vil stille sig dybt og lade Vejle komme frem på banen. Vejle er så heller ikke et hold, der har scoret mange mål i deres kampe, så det bliver en tæt affære, hvor et enkelt mål kan afgøre det.

Få op til 1.000 kr. velkomsbonus med Bwin 

1. Kun for nye kunder 18+ år, bosat i DK der er nye real money spillere. 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke 6. Regler & vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe

Horsens: 2
Uafgjorte: 3
Vejle: 5

Seneste opgør i Horsens var i maj 2016, hvor Vejle vandt 0-1.

Horsens nyheder

Horsens melder ikke om nogen skadede eller spillere i karantæne.

Vejle nyheder

Hos Vejle er der tre med skader: Imed Louati har en lårskade og er ude. Mads Lauritsen døjer også med en skade og bliver ikke klar. Sean Murray har en skade i maven og er ude nogle uger.

Reklame

Horsens - Vejle odds