via EkstraBladet Rabatkoder

AC Horsens – SønderjyskE: Den bedste vej er op

10. november 2018 16:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V SønderjyskE
VTTVVT
Sidste 6 kampe
UUVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 14:34

Denne kamp i den 16. runde af den danske Superliga, byder på AC Horsens der hjemme tager imod Sønderjyske

Optakt og gratis betting tips

Sønderjyske fik en meget vigtig kamp imod Vendsyssel der gjorde at de tog et stort skridt op på en 4. plads i tabellen. Nu møder de et AC Horsens hold som de ligger meget tæt på, både i tabellen og rent niveaumæssigt. Denne kamp er en god mulighed for Sønderjyske for at slå deres plads fast i den øverste del af tabellen, og efter et skuffende nederlag imod Esbjerg i Sydbank pokal turneringen, ville det være en god chance for at komme tilbage på sporet.

Læs vores tip

Sønderjyske har vist et velbalanceret niveau i denne sæson. De har set rigtig gode ud defensivt, men har til tider haft problemer med at score mål. Det helt store lyspunkt for Sønderjyske har været angriberen Mart Lieder der har scoret 4 mål og lavet 3 assist. Sønderjyske har generelt ikke været et godt udehold, hvor de har haft svært ved at lukke af i den defensive kæde, hvilket sagtens kan blive et problem når de gæster Horsens.

AC Horsens kommer til kampen efter at have tabt 3-1 til Vejle på meget skuffende vis. Selvom det er tidligt i sæsonen, så må man ikke tabe til bundholdene hvis man gerne vil spille med i toppen. AC Horsens ligger lige pt. På 6. pladsen og er derfor i den gode del af tabellen. Personligt mener jeg at det ikke helt reflektere deres niveau. Hvis man blot kigger på deres målscore så ligger den på 17:24, hvilket ikke burde være nok til at ligge i den gode halvdel, men nogle heldige 1 måls sejre har gjort at stadig ligger godt i tabellen.

De møder på lørdag Sønderjyske hjemme i Horsens, hvor de generelt har været dårlige i denne sæson. De er det 4. dårligste hjemme hold i Superligaen og har haft store problemer med at vinde kampe.

Jeg tror det bliver en kamp hvor begge hold sagtens kan bruge et enkelt point. Med det sagt så tror jeg ikke nogle af holdene vil stille sig defensivt til denne kamp, så jeg forventer to mandskaber der går 100% efter sejren i første omgang.

Vores tip

Det er to hold som efter min mening ligger meget tæt på hinanden rent niveaumæssigt. AC Horsens er på hjemmebane, men det er generelt et sted hvor de ikke har nogle specielle fordele. Begge hold har en tendens til at spille mange kampe uafgjort, og det føler jeg sagtens kunne gentage sig i denne kamp. Oddset på et uafgjort resultat er set til odds 3,25.

Tilmeld dig NordicBet og få et gratis spil på Superligaen

Seneste indbyrdes opgør

AC Horsens – 2
Uafgjort – 1
Sønderjyske – 2
De to hold mødte sidst hinanden d. 27.07.2018 hvor Sønderjyske på hjemmebane vandt 2-0.

AC Horsens nyheder

AC Horsens har ingen officielle skader op til denne kamp, og forventes at stille i stærke opstilling.

Sønderjyske

Sønderjyske kommer til denne kamp med to skader. Nicholas Marfelt er ude med en ukendt skade. Derudover er forsvarsspilleren Joao Pereira ude med en skade der har kostet ham 6 kampe på sidelinjen.

Læs flere Superliga tips her…

Hobro – Vendsyssel

FC Midtjylland – Vejle

AaB – FCK

Reklame

Horsens - SønderjyskE odds og spilforslag