via EkstraBladet Rabatkoder

AC Horsens – Randers FC | Betting tips og optakt

22. juli 2018 12:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V Randers FC
VTVVUV
Sidste 6 kampe
VVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

AC Horsens tager hjemme på Casa Arena imod Randers søndag d. 22. juli kl. 12.00. Kan Horsens følge op på deres flotte sejr i Parken? Kan Randers komme på tavlen med points efter et klart nederlag til Brøndby? Kommer det til at spille en rolle, hvis sommervarmen fortsætter, at de spiller i middagsheden? Det er de gode spørgsmål inden denne kamp spilles.

Tjek Bwins bonuskoder – tilmeld dig nu og få op til 1.000 kr. startbonus.

Find velkomstbonus til din Superliga betting her

Horsens tog i den grad fusen på de fleste ved at komme hjem fra løvens hule i København med alle tre points. Ganske vist lidt heldigt med et reddet straffespark mod slutningen. Men at se Bo Henriksens sejrsjubel var ikke til at tage fejl af. Det var en fjer i hatten, for Horsens er ikke et spilstyrende hold, og FCK tog mere og mere over i anden halvleg og havde fortjent bedre. Men som jeg påstår, er pointene lidt billigere her først på sæsonen, hvor de store hold skal tænke på Europa også.

Fire dage efter at have underskrevet en kontrakt med Horsen har Martin Pusic valgt at blive ophævet fra sin kontrakt. Han kunne ikke se sig selv spille i Danmark længere. Men han fik da lov at spille med i kampen mod FCK. Så kan han jo altid skrive på sit CV, at han er ubesejret i denne sæson.

Træner Bo Henriksen var naturligvis glad for sejren og roste sine spillere. Der er blevet skiftet meget ud i sommerpausen, så det har været den store opgave at få spillet de nye spillere, Matej Delac, Søren Reese og Sammy skytte ind på holdet.

Randers tilspillede sig da et par chancer mod Brøndby i deres første kamp, men de blev brændt, og som kampen skred frem blev det tydeligt de var oppe mod overmagten. Måske et tidligt billede af hvordan sæsonen kommer til at forme sig for de to mandskaber.

Saba Lobzhanidze og Marcus Mølvadgaard udgjorde frontduoen i den kamp, men de skal vist lige bruge et par kampe mere på at få indstillet kanonen. I målet var der debut til den nye målmand, Patrik Carlgren. Han afløser jo den islandske målmand, der spillede et godt VM.

Randers har i denne uge hentet André Rømer i OB. Det kan man kun kalde en forstærkning til holdet, men Randers har også meldt ud, at de vil købe flere.

Vores tip

Jeg tor Horsens vil ride videre på den gode bølge og skaffer de tre point. De er altid farlige på dødboldene, som jeg tror bliver forskellen på de to hold på dagen.
AC Horsens vinder.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
Horsens: 4
Uafgjort: 2
Randers: 4
Seneste møde i Horsens mellem de to klubber endte 1-1.

Horsens Team nyheder

Lasse Kryger døjer med en rygskade – muligvis klar
Mathias Nielsen ukendt skade – ukendt varighed

Randers Team nyheder

Mikael Boman ukendt skade – ukendt varighed

Reklame

ACH - RFC odds og spilforslag