via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – OB | Tæt kamp om top 6

24. februar 2019 14:00 DS Arena
AC Horsens V OB
VUTVTV
Sidste 6 kampe
VTTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 18. februar 2019 @ 17:30

Horsens - OB optakt

Horsens tager hjemme imod OB d. 24. februar kl. 14.00. Horsens ligger nummer 6 i superligaen, mens OB ligger nummer 8. Horsens vandt i sidste runde 3-0 hjemme mod Vendsyssel. OB vandt hjemme 1-0 over Vejle.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Horsens fik en sikker sejr over Vendsyssel. Målene faldt under tæt spil på hovedstød og så vidt jeg kunne se, var det på andet end lange indkast. Lige nu sidder den gule fare på den gode 6. plads, men det er et meget kompakt midterfelt, så der er ikke plads til ret mange skæve. Sejren mod Vendsyssel blev også gjort noget lettere, da Thorsteinsson fik en udvisning allerede i første halvleg.

OB fik en smal sejr over Vejle og kigger nu opad i tabellen, hvor Horsens kun er et enkelt point foran. Det var også en kærkommen oprejsning efter afklædningen i Parken til FCK i sidste runde. Om en lille måned er vi klogere på, hvem der får de øverste 6 pladser, og hvis OB skal være en af dem, kræver det en sejr her i dag.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Kampen ender uafgjort. l. De to hold har lige meget brug for point, men de plejer at spille nogle tætte opgør i Horsens. Og falder der ikke mål i den første time vil de sikkert begge være glade for en deler her.

Seneste indbyrdes kampe

Horsens: 3
Uafgjorte: 3
OB: 4

Den seneste kamp i Horsens endte 0-0.

Horsens nyheder

Ingen skader eller karantæner

OB nyheder

Sayouba Mande – brækket kæbe

Reklame

Horsens - OB odds og spilforslag