via EkstraBladet Rabatkoder

AC Horsens – Hobro IK | Betting tips og optakt

5. august 2018 14:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V Hobro IK
TUVTVV
Sidste 6 kampe
TTTTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

AC Horsens – Hobro IK optakt

Horsens mangler noget i det offensive spil. Det står helt klart efter der er spillet tre runder. Efter den flotte start med sejren over FCK, er det gået støt ned ad bakke. Den seneste kamp mod SønderjyskE var ifølge træner Bo Henriksen det rene ynk at se på og Horsens offensiv var aldeles fraværende. Det er temmelig sikkert, at der bliver kikket efter offensiv forstærkning til truppen.

Hent din betting velkomstbonus idag

I denne kamp er der måske en chance for et positivt resultat når nu Superligaens bundhold kommer på besøg på Casa Arena. Hobro er helt uden point efter tre kampe, men de kæmpede en brav kamp mod Brøndby senest. Kun et mål i overtiden gjorde, at det ikke blev til point mod topholdet.

Hobro er ramt af en del skader her i begyndelsen af sæsonen hvor især sidste sæsons topscorer, Pål Alexander Kirkevold, er stærkt savnet. Hans fodskade holder ham ude, men samtidig forhindrer det tilsyneladende også et salg, hvilket den målfarlige nordmand selv ønsker. Klubbens sportschef, Jens Hammer Sørensen, vil meget gerne beholde Kirkevold men må nok indstille sig på, at det bliver svært så snart han er spilleklar igen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Horsens har flere kvaliteter en gæsterne fra Hobro besidder. Ikke mindst i forsvaret hvor Hobro lukker alt for mange mål ind. Selv om de to hold oftest spiller nogle meget jævnbyrdige kampe, så ligner det en sejr til hjemmeholdet. Der er optimisme i klubben og med tilgangen af Sivert Nilsen får moralen et lille boost mere.

Hent din velkomsbonus og spil på en hjemmesejr til Horsens

Seneste indbyrdes kampe

Horsens: 1
Uafgjort: 2
Hobro: 2
Horsens og Hobro har fem forudgående møder i turneringskampe. De seneste to er i Superligaen og der er begge endt uafgjort.

Horsens nyheder

Der er håb forude for træner Bo Henriksen, for klubben har købt nordmanden Sivert Heltne Nilsen i Brann fra Bergen. Han var en af profilerne hos sidste års sølvvindere og den offensive midtbane bliver dermed klart styrket.

Hobro nyheder

Hobro har givet Frans Putros fri for at spille landskamp for Irak og han er derfor ikke til rådig mod Horsens.

Horsens forventet startopstilling

Kevin Ray Mendoza Hansen, Mads Juel Andersen, Søren Reese, Thomas Kortegaard, Sammy Skytte, Bjarke Jacobsen, Rune Frantsen, Hallur Hansson, Mikkel Qvist, Peter Nymann, Jonas Borring

Hobro forventet startopstilling

Jesper Rask, Jesper Bøge, Yaw-Ihle Amankwah, Frans Dhia Putros, Rasmus Minor Petersen, Vito Hammershøy-Mistrati, Jacob Tjørnelund, Edgar Babayan, Martin Mikkelsen, Quincy Antipas, Emanuel Sabbi

Reklame

ACH - HIB odds og spilforslag