via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – FCK | Kan Horsens lukrere på FCK’s tætte program?

2. december 2018 16:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V FC København
VUTTUV
Sidste 6 kampe
TVTVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 12:21

Horsens - FCK optakt

Horsens tager hjemme på Casa Arena imod ligaens bedste udehold. Det gør det i sig selv til en svær opgave. Det bliver ikke nemmere af det faktum, at Horsens er et af de dårligste hjemmehold, med blot en enkelt sejr. Det betyde dog ikke at kampens udfald er givet på forhånd. Horsens er svære at slå og spiller oftest uafgjort på hjemmebane.

Se vores tip

FCK har en meget vigtig Europa League kamp få dage før dette opgør og det kommer givet vis til at få en indflydelse. Dels vil spillerne være trætte og måske bliver det ikke den stærkeste opstilling Ståle Solbakken kommer med.

Optakt og gratis betting tips

Horsens fortsætter med at være bedst på udebane, senest med en 2-1 sejr over AGF. Resultatet kunne nemt have været anderledes, men Bo Henriksens tropper holdt stand imod et noget ineffektivt hjemmehold. I horsenslejren er man godt klar over, at det var en lidt heldig sejr, men de tre point bringer klubben op over slutspilstregen igen.

FCK spillede senest topopgør hjemme mod mestrene fra FCM. Det blev en lidt uskøn affære, men med masser af god fight. Ståle Solbakken kan kun være tilfreds med resultatet, der bringer FCK alene i front i Superligaen, omend spillet kunne have været bedre. Det kan næppe være fordi holdet er slidt efter landskampspausen. Ellers bliver det for alvor svært med det kommende program, hvor der også skla være plads til et par meget vigtige Europa League kampe.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på dobbeltchance 1X. Horsens er meget svære at slå på Casa Arena og selv om statistikken taler for FCK, så tror jeg ikke at Horsens taber denne gang. FCK spiller tre dage forinden en meget afgørende kamp i Europa League. Den kommer med garanti til at sidde i benene på løverne, selv om der sikkert bliver roteret i truppen.

Det er en klar fordel for hjemmeholdet og muligheden for at få point mod FCK igen, er absolut et skud værd. Det ligner en kamp hvor FCK kan få problemer med at bryde igennem Horsens solide forsvar. 0-0 er ikke noget usandsynligt resultat.

Spil på kampen med 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Horsens har det notorisk svært imod FCK, det er klar læsning når man ser i statistikken. De vandt dog denne sæsons første kamp i Parken.

HORSENS: 5
Uafgjort: 4
FCK: 22

HORSENS nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

FCK nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

Se flere Superliga tips her…

Brøndby – Hobro

AGF – Vejle

Randers – FC Midtjylland

Reklame

Horsens - FCK odds og spilforslag