via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – FC Nordsjælland | Her får Horsens point, men gør FCN?

27. oktober 2018 16:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V FC Nordsjælland
VTVVTV
Sidste 6 kampe
VTVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 24. oktober 2018 @ 15:30

Horsens - FC Nordsjælland optakt

Hjemme på Casa Arena tager Horsens imod FC Nordsjælland. For hjemmeholdet gælder det om at holde kontakt til toppen i Superligaen, mens det for FCN drejer sig om at komme tilbage til slutspilpladserne.

Horsens har udviklet sig til noget nær eksperter i uafgjorte kampe på hjemmebane. FCN kan støtte sig til statistikken, men der skal mere til hvis de skal hente deres første udesejr i denne sæson.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Horsens vandt over Vendsyssel i en kamp uden mange målchancer. Dermed er Bo Henriksens mandskab med lige efter toppen i Superligaen. Kan han få holdet til at spille mere frit på hjemmebane, er der gode muligheder for at sikre en plads i slutspillet. Men det kræver også, at de begynder at vinde nogle kampe på Casa Arena…

Horsens viste noget af det rigtige i deres seneste hjemmekamp mod AGF. Da lykkedes det at score tre gange og de fik deres første sejr. Siden vandt de så i Brøndby, men fik så en snitter på 0-4 i Odense. Der er ingen tvivl om, at der skal flere mål til hvis Horsens skal bevare deres gode placering.

FCN fik ikke meget ud af kampen mod mestrene fra Herning. FCM, og i særdeleshed Paul Onuachu, vandt sikkert med 4-1 i Farum. Dermed er FCN sunket ned i tabellen og skal passe på ikke at miste forbindelse til de sjove pladser.

For Kasper Hjulmand gælder det om at få angrebet til at fungere bedre når de er på fremmed græs. Uden sejr og blot fire scoringer i seks kampe er ganske enkelt ikke godt nok. Holdet har en glimrende offensiv, men er ikke i stand til at holde et tilstrækkeligt tryk på modstanderen, når de er på udebane.

FCN har en virkelig god statistik mod Horsens og det kan Hjulmand måske bruge i bestræbelserne på at samle holdet op efter afklapsningen i den seneste kamp. Hvis det ikke lykkes på en fornuftig måde, er der langt til sejren i dette opgør.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap hjemmesejr (+1). Horsens taber ikke til FCN denne gang. De gule er i fremgang og kan sagtens gøre den seneste hjemmesejr til en hel lille serie. FCN er skræmmende dårlige på udebane og får det svært på Casa Arena mod et stærkt forsvar.

NordicBet tilbud: Få et risikofrit spil ved spil for 200 kr. 

Seneste indbyrdes kampe

Efter 17 kamp uden sejr, lykkedes det Horsens at slå FC Nordsjælland sidst de mødtes. På hjemmebane er det 10 år siden at Horsens sidst slog FCN.

HORSENS: 4
Uafgjort: 8
FCN: 17

HORSENS nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner.

FCN nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner.

 

Find flere Superliga tips her…

Randers vs. Esbjerg

AaB vs. Vendsyssel

FC Midtjylland vs. Brøndby