via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – Esbjerg | Kan Esbjerg overkomme den gule fare?

7. oktober 2018 14:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V Esbjerg fB
UVUVTV
Sidste 6 kampe
TVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 5. oktober 2018 @ 15:31

HORSENS – ESBJERG optakt

Den gule fare er ikke den største trussel man kan møde i Horsens og omegn. Med kun én sejr på Casa Arena må Esbjerg fornemme, at der er muligheder i dette opgør. Det vil bare kræve, at gæsterne stepper op og får lukket af bagude.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Horsens er bedre ude end hjemme, hvilket de demonstrerede senest med sejren i Brøndby. Det er nu blevet til tre udesejre, alle vundet i hovedstadsområdet. Hjemme på Casa Arena halter det derimod noget. Ubesejret, men kun en enkelt sejr.

Det er selvfølgelig de manglende mål der er årsagen til de manglende sejre. Med 11 scoringer i 11 kampe er Horsens, sammen med Hobro, dårligst i den disciplin. Der er helt klart plads til forbedring, og Bo Henriksens skal have sine angribere til at være mere skarpe for mål.

Esbjerg er modsat Horsens lige gode hvor de end spiller. Deres problem er, at det svinger alt for meget. Efter et par gode resultater kom de ned på jorden igen med nederlag til Vejle og kun et point hjemme mod AGF.

Esbjerg ligger pænt med i tabellen. Kan John Lammers få skabt lidt mere stabilitet over holdet er der ingen grund til, at de ikke skulle kunne blande sig i kampen om pladserne lige under toppen. For at det skal ske er Esbjerg nødt til at stramme op i forsvaret, der lukker alt for mange mål ind. Det koster især fordi angriberne ikke formår at kompensere for svipserne.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Ingen af de to hold scorer mange mål og der er heller ikke noget i deres spil der peger på at skulle ske her. Jeg vil forvente, at Horsens kommer til at kontrollere kampen og tålmodigt vil vente på den chance der kan give dem en snæver sejr. Lykkes det ikke ligner det endnu en pointdeling i Horsens.

Lige nu får du op til 1500 i betting bonus – lige her!

 

Seneste indbyrdes kampe

Resultaterne de to imellem er jævnt fordelt også når man ser det på ude/hjemme basis. Tendensen er målfattige kamp med en enkelt afstikker i ny og næ. Seneste kamp endte således 3-2 til Horsens.

HORSENS: 8
Uafgjort: 10
ESBJERG: 6

HORSENS nyheder

Horsens spillede sig sikkert videre til 4. runde i Sydbank Pokalen. Selv med nogle udskiftninger i opstillingen vandt Horsens med 3-0 i Middelfart.

ESBJERG nyheder

Georgieren Lasha Parunashvili, stabil mand på midtbanen, har forlænget sin kontrakt med Esbjerg frem til 2022.

Find flere Superliga tips her…

FCK – Randers betting tips & optakt

FC Midtjylland – Vendsyssel betting tips & optakt

AaB – Brøndby betting tips & optakt

OB – AGF betting tips & optakt

SønderjyskE – Vejle betting tips & optakt

Reklame

Horsens - Esbjerg odds og spilforslag