via EkstraBladet Rabatkoder

Horsens – AGF: Den ender da uafgjort, eller?

16. september 2018 14:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V AGF
TUTUVU
Sidste 6 kampe
UVUUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 7. september 2018 @ 17:18

Horsens hænger fortsat i i Superligaen takket være deres gode udebanepræstationer. Hjemme på Casa Arena er alle fire kampe endt uafgjort og det holder ikke i længden. AGF er en tand bedre placeret og er fortsat ubesejret i denne sæson.

Hent en betting bonus til kampen her

Optakt og gratis betting tips

Angribere har været en mangelvare i Horsens, men med Kasper Junkers ankomst lysner det lidt for Bo Henriksens taktiske planlægning. Nu kan Sammy Skytte flytte ned på hans naturlige plads på midtbanen.

Forsvaret er også blevet forstærket med tilgangen af det rutinerede venstreback Michael Lumb. Bo Henriksen vil gerne have sine backs med frem og presse modstanderen, hvilket passer Lumb glimrende.

AGF, der fremover skal klare sig uden Alexandar Jovanovic, har hentet Roman Mysak i Ukraine. Den rutinerede keeper skal være backup for Oscar Whalley året ud.
I angrebet kan belgiske Ryan Mmaee få sin superliga debut i denne kamp. Han er lejet for sæsonen. Med udsigt til en permanent aftale. Dermed har AGF fundet en erstatning for Kasper Junker der uventet skiftede til dagens modstander.

Det bliver altså en kamp mellem to holde der lige skal finde hinanden efter de udskiftninger der har været. Landsholdspausen har selvfølgelig givet ekstra tid til træning, men det er i kamp det skal fungere. AGF har dog haft en pokalkamp, 2-0 over FC Sydvest 05, så Mmaee er ikke helt på bar bund.

Vores tip

Mit tip lyder spil på uafgjort. Horsens er ret solide på hjemmebane og med Michael Lumb som defensiv forstærkning bliver der næppe lavet om på det. Tre mål lukket ind i fire kampe en ganske godt klaret. AGF er ikke det mest målfarlige hold i ligaen, faktisk er det kun Horsens der scorer færre mål end dem. Det er ikke sandsynligt, at Mmaee kan ændre det fra dag til dag. Det ligner derfor en kamp der ikke indeholder mere end et par scoringer, hvis overhovedet. Statistikken underbygger endvidere et uafgjort resultat. Uafgjort

Lige nu: Få velkomstbonus op til 1000 kr. med Bwin

1. Kun for nye kunder 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder

Seneste indbyrdes kampe

HORSENS og AGF har mødt hinanden 24 gange tidligere. Sejrene har været jævnt fordelt, men det springer i øjnene at der ikke har været en hjemmesejr i de seneste 9 opgør.

HORSENS: 10
Uafgjort: 7
AGF: 7

HORSENS nyheder

Horsens var meget aktive lige inden deadline for klubskifter. Sonni Nattestad, Michael Lumb og Kasper Junker spiller nu i Horsens.

AGF nyheder

AGF hentede Ryan Mmaee i Belgien som erstatning for Kasper Junker, der skiftede til Horsens.

Reklame

Horsens - AGF odds