via EkstraBladet Rabatkoder

AC Horsens – AaB | Betting tips og optakt

20. august 2018 19:00 CASA Arena Horsens
AC Horsens V AaB
VUTUT
Sidste 6 kampe
VVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Horsens - AaB Betting Tips

Horsens tager hjemme imod AaB mandag d. 20. august kl. 19.00. Det er Superligaens nummer 11 mod nummer 2. Kan AaB holde sig fast i toppen, så er dette en kamp de skal vinde. Men Horsens bider altid godt fra sig hjemme, så ingen hold kan vide sig sikre for den gule fare.

Se en oversigt over danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

Det bedste jeg ved, er når en træner jubler som Bo Henriksen. Det er ægte glæde og er næsten alene turen til stadion værd. Desværre for Horsens har der kun været lidt at juble over efter den overraskende sejr i åbningen mod FCK i Parken. Historikken siger derefter 2 uafgjorte og 2 nederlag.

Læs vores tip til kampen

Det var ikke imponerende, det Horsens kunne stille op mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Ifølge træner Bo Henriksen var det en forkert beslutning af dommer Michael Johansen at tildele Midtjylland et straffespark og det deraf følgende røde kort til Mads Juel Andersen. Sådan oplever bundhold det ofte, at der dømmes meget hårdt imod dem, hvilket der jo ikke gøres, men det har en meget større effekt for et bundhold end for et tophold. Topholdet har som regel spillerne til at kunne klare at spille en i undetal.

Ret beset er det heller ikke mod topholdene på udebane Horsens skal høste deres points. Det skal man helst kunne klare hjemme mod de andre bund- og midterhold. Men dagens modstander er endnu engang et tophold, så der skal kæmpes hårdt for hvert point nu.

For AaB må det være lidt som at være i drømmeland, hvis man lige tager kampen mod FCK ud af ligningen. 4 sejre, hvor de sidste to er smalle 1-0 sejre, der er sikret langt inde i overtiden. Sådan er det at være tophold. Så tipper det som regel til ens fordel. Uden sammenligning i øvrigt, så er der hold, det sker oftere for end andre, sådan ligesom Real Madrid og Bayern München. Det er ikke tilfældigt, men hårdt hårdt arbejde, der gør det.

Hold da op en debut tyskeren Philipp Ochs fik i opgøret mod Nordsjælland. Indskiftet efter 55 minutter, matchvinder og samtidig en udvisning for 2 gule kort. Så blev der da lagt mærke til ham, men enhver træner må ærgre sig over en udvisning for 2 gule kort. Spillerne skal kunne holde igen, når de har fået advarsel nummer 1. Nu må han så sidde over i dette opgør.

Den eneste bekymring for træner Morten Wieghorst må være, at han sikkert gerne ser sine angribere lave flere mål. Det kan være det kommer her, hvor de bør få lidt mere plads end mod Nordsjælland.

Vores tip

Hvis det lykkes Horsens at spille uafgjort her, så er det tredje hjemmekamp i træk. Samtidig er AaB ikke en målmaskine, der kommer på besøg, så det lugter lidt af en uafgjort i mine øjne, hvor 1-1 sagtens kunne blive udfaldet. Jeg holder mig dog til krydset her. Kampen ender uafgjort.

Spil på uafgjort – få op til 1000 kr med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Horsens – 2
Uafgjort – 4
AaB – 4

Seneste møde i Horsens endte med en 2-1 sejr til Horsens i maj måned i år.

Horsens nyheder

Lasse Kryger – rygskade, er tilbage i træning
Frederik S. Mortensen – kyssesyge
Mads Juel Andersen – karantæne for udvisning 2 gule kort

AaB nyheder

Marco Ramkilde – fodskade – tvivlsom
Rasmus Würtz – skadet
Phillip Ochs – karantæne for udvisning 2 gule kort

Reklame

ACH - AaB odds