via EkstraBladet Rabatkoder

Hoffenheim – Shakhtar Donetsk | Kan tysken klemme sig med?

27. november 2018 21:00 Rhein-Neckar-Arena
Hoffenheim V Shakhtar Donetsk
VUVTVU
Sidste 6 kampe
VTVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. november 2018 @ 14:54

Hoffenheim - Shakthar Donetsk optakt

Hoffenheim tager hjemme imod Shaktar Donetsk tirsdag d. 27. november kl. 21.00. Hoffenheim ligger nummer 6 i den tyske Bundesliga, mens Shaktar ligger nummer 1 i deres hjemlige liga. Hoffenheim spillede i sidste runde 2-2 ude mod Lyon. Shaktar tabte med hele 6-0 mod Manchester City.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

For Hoffenheim er det ganske enkelt kun en sejr, der tæller her hvis de skal nå op på den forjættede andenplads i gruppen. Her ligger i øjeblikket Lyon med 3 points flere. I næste kamp efter denne venter bøddelen i Manchester City. Så skal man have noget at have drømmene i, skal der tre point hjem her. Det burde de så også kunne klare. Der er ikke mange hold, der får meget med fra den stærke hjemmebane. Problemet er bare, at tyskerne ikke har prøvet at vinde endnu i denne gruppe.

Shaktar har heller ingen sejre i deres kampe i gruppen, og meget tyder heller ikke på, at de skal få det. Shaktar har i nogle år nu sværget til at bruge en del brasilianske spillere i deres trup. De er så ikke så stærke, som for bare nogle år tilbage, men de bidrager da i hvert fald med deres sublime teknik. Her bliver de nok igen kørt over med et par mål.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Over 2,5 mål. Det er hold, der er meget målsøgende, der mødes i denne kamp. Hoffenheim kunne score to gange i Lyon og hjemme plejer de også at være meget fremadrettede i deres spil. Shaktar bør ikke kunne true tyskernes sejr, men et mål kan de måske få lov til at pynte det med.

Få 1000 kr. i betting bonus hos Bwin inden du spiller på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Hoffenheim: 0
Uafgjorte: 1
Shaktar: 0

Den omvendte kamp i Donetsk endte 2-2.

Hoffenheim nyheder

Joelinton – skadet
Justin Hoogma – skadet
Florian Grillitsch – skadet
Lukas Rupp – Korsbåndskade
Kasim Adams Nuhu – afsoner karantæne

Shaktar nyheder

Fernando – skadet

Læs flere Champions League tips her…

FC Porto – Schalke 04

Napoli – Røde Stjerne

Juventus – Valencia

Manchester United – young Boys

Reklame

Hoffenheim - Shakhtar Donetsk odds og spilforslag