via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Vendsyssel: Flugten fra bunden

11. november 2018 12:00 DS Arena
Hobro IK V Vendsyssel FF

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
TTVTVT
Sidste 6 kampe
TVTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 9:37

Hobro - Vendsyssel optakt

Denne kamp i den 15. runde i den danske Superliga byder på Hobro IK der på hjemmebane tager imod Vendsyssel FF.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Hobro IK ligger lige pt. På sidstepladsen i tabellen, og ligner allerede nu en klar favorit til at rykke ned. Hobro har med flere længder det værste forsvar i ligaen, da de allerede har lukket hele 34 mål ind, hvilket er mere end 2 mål per kamp. Det er ikke kun forsvaret der har været problemet, men også deres offensive spil, hvor de har haft meget svært ved at finde netmaskerne.

Efter min mening har de ikke det spillermæssige materiale til at spille med i Superligaen, men det er en lang sæson endnu og de har helt bestemt stadig chancen for at få det vendt og komme væk fra bunden. Hvis Hobro skal væk fra nedrykningsfaren så er denne kamp meget vigtig. Hobro og Vendsyssel ligger side om side, og det er sådan nogle kampe der kommer til at betyde noget i sidste ende når vi skal finde nedrykkerne.

Vendsyssel kommer til kampen efter senest at have tabt 2-3 til Sønderjyske, hvor de spillede en rigtig god første halvleg hvor de også kom foran 1-0, men derefter kollapsede de i anden halvleg og endte med at lukke 3 mål ind. Vendsyssel er ikke et specielt godt udehold, hvor de har lukket rigtig mange mål ind. Hvis de skal have nogen chance for at slå Hobro, skal de få styr på deres defensive spil, da jeg tror at deres offensiv er god nok til at score nogle mål imod et meget svagt Hobro mandskab.

Jeg tror det bliver en kamp hvor begge hold kommer til at spille meget offensivt. Det er to hold der vil gøre alt for at vinde denne kamp og har begge to meget dårlige forsvar.

Vores tip

Denne kamp er så vigtig for begge mandskaber, at på trods af at de begge skal bruge 3 point, så hvis der står uafgjort med 20-25 minutter tilbage, så tror jeg at begge hold vil stille sig fint tilfreds med et uafgjort resultat. Oddset på uafgjort er set til odds 3,20.

Få første spil i Bwin appen risikofrit

Seneste indbyrdes opgør

Hobro IK- 2
Uafgjort – 1
Vendsyssel FF– 2

De to hold mødte sidst hinanden d. 16.09.2018 hvor kampen endte 1-1. Generelt viser deres tidligere indbyrdes kampe, at det er to hold der ligger meget tæt op af hinanden rent niveaumæssigt.

Hobro IK nyheder

Hobro kommer til kampen med 3 skader. Edgar Babayan er ude med en ukendt skade. Jacob Tjørnelund er ude med en forstuvet ankel og menes at være ude i et par uger. Pål Alexander Kirkevold er ude med en ankelskade og er tilbage i november.

Vendsyssel FF nyheder

Vendsyssel kommer til kampen med 2 skader. Jakob Hjorth er ude med en hjernerystelse, han har været ude hele sæsonen, så det kommer ikke til at ændre noget for hjemmeholdet. Derudover er Allan Hovenhoff skadet, der ligeledes har været ude hele sæsonen.

Læs flere Superliga tips her…

Brøndby – AGF

FC Midtjylland – Vejle

OB – Esbjerg

Reklame

Hobro - Vendsyssel