via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Vejle | Hvem kommer væk fra bunden?

28. oktober 2018 12:00 DS Arena
Hobro IK V Vejle Boldklub
TVTVTU
Sidste 6 kampe
TVTUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 25. oktober 2018 @ 14:39

Hobro - Vejle optakt

Denne kamp i 14. runde af den danske Superliga byder på sidstepladsen Hobro IK der på hjemmebane tager imod 12. pladsen fra Vejle.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Hobro kommer til denne kamp efter at have fået en forfærdelig start på sæsonen. De har kun formået at få sølle 9 point efter 13 kampe, og det lader mere og mere til at de ligner klare nedryknings favoritter. De er det hold i ligaen der lukker klart flest mål ind og de har kun formået at score 14 mål på 13 kampe. Deres defensiv er intet mindre end håbløs, og der er slet ikke styr på tingene, heller ikke på den centrale midtbane.

Deres offensiv har også været meget dårligt. Det eneste lyspunkt er angriberen Emmanuel Sabbi der har scoret 5 af deres kun 14 mål. Der er ingen tvivl om at hvis Hobro skal have nogen forhåbning om ikke at rykke ned i år, skal de snart have vendt skuden og begynde at vinde kampene. Men det hele starter i deres forsvar. Hobro er det værste hjemmebane hold i ligaen hvor de kun har hentet 6 point.

Vejle kommer til kampen i mere eller mindre samme situation som Hobro. De ligger på 12. pladsen og har kun fået 2 point mere end Hobro, så de er også en klar del af nedrykningsbilledet. For Vejle er det største problem ikke det defensive spil, da de kun har lukket 19 mål ind hvilket er udmærket i forhold til de andre bundhold. Der hvor det er gået galt for dem, er at de kun har scoret 11 mål på deres 13 kampe. Angriberen Alan Goncalves Sousa der har scoret næsten halvdelen af Vejles mål i denne sæson, hvilket både er godt og skidt for holdet. Vejle har endnu ikke fået en sejr på udebane i denne sæson.

Det bliver en kamp hvor begge hold ikke har noget at miste. Begge hold skal kun tænke på dem selv i deres nuværende situation, og de ved at de har brug for at få point hvis de ikke skal rykke ned i år.

Vores tip

Jeg tror at denne kamp bliver meget tæt. Det er to hold der har haft problemer med at score og et Hobro der har været forfærdelige defensivt. Vejle har en tendens til at spille meget uafgjort når de er på udebane, hvilket de har gjort 4 ud af 6 kampe. Det tror jeg også godt kunne være realiteten efter denne kamp. Oddset på uafgjort er set til odds 3,20.

Spil risikofrit på Superligaen med NordicBet

Seneste indbyrdes opgør

Hobro IK – 2
Uafgjort – 2
Vejle – 1

Sidste gang de to hold mødtes var d. 13.07.2018 hvor kampen endte 3-1 til Vejle. Sidste gang Hobro var på hjemmebane endte kampen 1-1.

Hobro IK nyheder

Hobro kommer til kampen med 3 skader. Edgar Babayan er ude med en ukendt skade. Jacob Tjørnelund er ude med en forstuvet ankel og menes at være ude i et par uger. Pål Alexander Kirkevold er ude med en ankelskade og er tilbage i november.

Vejle nyheder

Vejle kommer til kampen med kun en enkelt skade. Ylber Ramadani er ude med en ukendt skade og burde ikke have nogen betydning for deres trup.

Læs flere Superliga tips her…

FC København vs. AGF

Horsens vs. FC Nordsjælland

Randers vs. Esbjerg

AaB vs. Vendsyssel

 

Reklame

Hobro - Vejle odds og spilforslag