via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – SønderjyskE | Hobro viser fremgang, SønderjyskE bliver testet

8. december 2018 16:00 DS Arena
Hobro IK V SønderjyskE
VTTVTT
Sidste 6 kampe
UVTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:56

Hobro - SønderjyskE optakt

Hobro fik kontakt med bunden af tabellen, men det kniber stadig gevaldigt med at skabe målchancer. Holdets chance for succes afhænger i høj grad af Pål Alexander Kirkevold, den norske angriber der endte som topscorer i Superligaen sidste sæson. Han har været skadesplaget i denne sæson, men kom ind i Hobros nederlag i Brøndby. Dermed er der håb om flere mål og point til kontoen i fremtiden.

SønderjyskE har lidt det samme problem som Hobro. Der er for langt mellem sejrene. Således er det nu fire kampe i træk uden sejr.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Hobro er klart bedre hjemme end ude. Deres kampe på DS Arena har vist sig altid at stikke af i den ene eller den anden retning. De spiller ikke uafgjort. Den senere tid har de fået lukket pænt ned for modstandernes angribere, men der mangler stadig noget når det kommer til egne evner foran mål.

Med Pål Alexander Kirkevold tilbage er der store forhåbninger for fremtiden. Spørgsmålet er hvor lang tid han skal bruge for at komme i kampform. Set i det lys kommer vinterpausen ikke helt belejligt.

SønderjyskE har det svært for tiden. På udebane især, hvor de kun har to sejre og sjældent holder målet rent. Claus Nørgaard erkender da også, at der mangler kvalitet i spillet både i forsvaret og frem af banen. Nu må han oven i købet undvære Alexander Bah i en rum tid.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Hobro har lidt større selvtillid og kan de få udtrykt det på banen har de gode chancer for at vinde denne kamp. SønderjyskE kæmper med at finde noget at have troen i. Udebanen er ikke til deres fordel heller. Selv om de måske er bedre spiller for spiller får de det svært imod Hobro, der ikke byder på mange chancer. Med Kirkevold som en god joker, hvis ikke han starter inde, har hjemmeholdet den fordel der gør dem til favoritter i denne kamp.

Hent en betting velkomstbonus og spil på kampen

Seneste indbyrdes kampe

SønderjyskE har et lille overtag i statistikken, men Hobro har vundet de tre seneste opgør på hjemmebane.

HOBRO: 3
Uafgjort: 4
SØNDERJYSKE: 7

HOBRO nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

SØNDERJYSKE nyheder

Alexander Bah har brækket en ankel og er dermed ude i længere tid.

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

Vejle – Brøndby

AaB – AC Horsens

Vendsyssel – Randers

FC Midtjylland – OB

FCK – Esbjerg

Reklame

Hobro - SønderjyskE odds og spilforslag