via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Randers: Begge hold viser tænder, men hvem bider først?

24. november 2018 16:00 DS Arena
Hobro IK V Randers FC
TVTVTT
Sidste 6 kampe
UVTUTV

Hobro har med et par sejre på hjemmebane lukket hullet i bunden af tabellen. De fik dog en lussing af OB i Sydbank Pokalen, og det skal blive spændende at hvordan de reagerer på det. Allan Kuhn har fået Pål Alexander Kirkevold med igen. Ham er der store forventninger til, men han skal lige i kampform først.

Se vores tip

Om det var fordi Thomas Thomasberg har ændret Randers fokus til forsvaret er endnu for tidligt at sige, men i hvert fald gav det omgående succes med sejr over AGF.

Optakt og gratis betting tips

Det lykkedes for Hobro at hive en sejr over Vendsyssel hjem. Dermed er der for alvor samling i bunden at Superligaen. Kampen var ganske jævnbyrdig og det var gæsterne der havde de fleste afslutninger. Det må være glædeligt for Allan Kuhn, at hans arbejde med det defensive ser ud til at bære frugt.

Hobro får her muligheden for at forlade bundplaceringen med endnu en kamp på hjemmebane. Lokalrivalerne fra Randers er en modstander Hobro ofte får point imod, men det kræver endnu en solid defensiv indsats. Samtidig skal der skabes lidt flere chancer, for de kan ikke forvente at score med bare 2 afslutninger inden for målrammen hver gang de spiller.
Randers spillede 1-1 mod FCN i sidste runde, efter en kamp der ikke bød på den store underholdning. Hjemme i Randers må det forventes, at holdet er i stand til at dominere mere end de gør når modstanderen ikke viser større styrke.

På udebane er det en lidt anden sag. Her er Randers ikke de helt store trussel og de har da også kun en enkelt sejr. Thomas Thomasberg er meget afhængig af Benjamin Stokke i angrebet. Nordmanden har scoret 5 gangen, men det kniber med at skabe chancerne til ham når det er på fremmed græs.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på dobbeltchance 1 2. Ingen af de to hold er tilstrækkelig stabile til at få favoritværdigheden. Hobro er inde i en god stime på hjemmebane, men Randers har umiddelbart et lidt højere niveau. Et kig i statistikken viser, at det sjældent ender uafgjort mellem Hobro og Randers. Det er der gode muligheder også bliver udfaldet denne gang. Det ligne en kamp der bliver afgjort at et enkelt mål.

Få 100 kr. risikofrit live-spil med NordicBet 

Seneste indbyrdes kampe

Af 9 sejre klubberne imellem, er kun to vundet på udebane. En til hvert af de to hold.

HOBRO: 3
Uafgjort: 2
RANDERS: 6

Få flere kampoptakter til Superligaen her…

Vejle – AaB

SønderjyskE – Brøndby

Vendsyssel – Esbjerg

Reklame

Hobro - Randers odds og spilforslag