via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – OB | Betting tips og optakt

11. august 2018 16:00 DS Arena
Hobro IK V OB
TTTTVT
Sidste 6 kampe
TTUTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Hobro – OB Optakt og betting tips

Hobro har ikke fået den bedste start på sæsonen og Allan Kuhns tropper leder stadig efter det første point hjemme på DS Arena. Holdet spiller egentlig ikke dårligt, men skader gør i øjeblikket mulighederne begrænsede når det gælder det taktiske oplæg. Der går nok yderligere nogle kampe før det for alvor lysner på det punkt. Imens er der mulighed for nogle af de unge, der mest gør det i Jyllandsserien, at komme ind og imponere træneren og måske komme nærmere en fast plads i truppen. Med de begrænsede økonomi Hobro har er det bestemt en mulighed.

Hent din betting bonus til HIK – OB her

Fighterviljen har de i hvert fald. OB er ikke kommet meget bedre fra start, men er dog kommet på pointtavlen med uafgjort mod SønderjyskE. Holdet er på papiret stærkere end værternes og det er mere det taktiske det halter med hos fynboerne. De formår ikke at få omsat deres boldbesiddelse til målchancer og alt for meget spil ender med at løbe ud i sandet. Set udefra virker det som om tror sig bedre end det egentlig er og det fører ofte til, at der bliver sløset med bolden og viljen til at løbe med tilbage ved spilvendinger. Her har træner Jakob Michelsen noget at arbejde med.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap sejr til Hobro (+1). Set til odds 1.57. Begge hold er tæt på i deres kampe, men det kniber med at få den første scoring for så at kunne spille på resultatet. Den umiddelbare vurdering er, at Hobro er en smule skarpere foran mål end OB lige nu. Derfor tror vi mest på en hjemmesejr, men kampen er så tilpas åben at vi anbefaler en gardering med et forspring til Hobro.

Hent din bonus og spil på Superligaen idag!

Seneste indbyrdes kampe

Hobro : 2
Uafgjort : 2
OB : 4

I de tre forudgående hjemmekampe har Hobro ikke formået at slå OB, men to af dem er endt uafgjort.

Hobro nyheder

Jacob Tjørnelund er formodentlig ude et par uger med en forstuvet ankel. Julian Kristoffersen er ude noget der ligner et par måneder efter en operation i menisken.

OB nyheder

Backen Jacob Barrett blev båret fra banen med en halskrave på i kampen mod FCK. Han håber at være med i denne kamp, men det kommer an på en vurdering inden kampen.

Hobro forventet startopstilling

Jesper Rask, Jesper Bøge, Yaw-Ihle Amankwah, Frans Dhia Putros, Rasmus Minor Petersen, Vito Hammershøy-Mistrati, Jacob Tjørnelund, Edgar Babayan, Martin Mikkelsen, Quincy Antipas, Emanuel Sabbi

OB forventet startopstilling

Sten Grytebust, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett Laursen, Jeppe Tverskov, Janus Drachmann, Mathias Greve, Troels Kløve, Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen

Reklame

HIK - OB odds og spilforslag