via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Horsens | Skal den gule fare i top 6?

10. februar 2019 12:00 Vejle Stadion
Hobro IK V AC Horsens
TUTTVT
Sidste 6 kampe
TVTVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 29. januar 2019 @ 16:54

Hobro - Horsens optakt

Hobro tager hjemme imod Horsens d. 10. februar kl. 12.00. Hobro ligger nummer 14 i superligaen, mens Horsens ligger nummer 8. Hobro tabte i sidste runde 0-1 ude mod AGF. Horsens tabte hjemme 1-3 mod FC Midtjylland.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden igen i Superligaen efter vinterpausen. For Hobro bliver det en række kampe med ryggen mod muren i alle kampe for at komme væk fra bunden og overleve denne sæson i rækken. Lige nu er der kun 3 points op til Vendsyssel, så det er da bestemt ikke umuligt for dem. Det kræver man får samlet points på kontoen, især på hjemmebanen.

Horsens kan med en sejr pludselig stå med et ben i top-6. Det er jo et drømmescenarie for østjyderne at kunne komme med i toppen med det relativt lave budget, det kører med. Penge er ikke alt og her har de i hvert fald en favoritrolle, de ikke kan komme udenom. Men er holdet så stærkt nok til at nedbryde Hobros defensiv?

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores under 2,5 mål. Det er første kamp efter vinterpausen og her plejer angriberne ikke at være så skarpe. Det ligner meget en kamp uden de mange mål. Så sæt pengene på det.

Seneste indbyrdes kampe

Hobro: 3
Uafgjorte: 4
Horsens: 3

Den seneste kamp i Hobro endte 1-1.

Hobro nyheder

Jacob Tjørnelund – skadet
Edgar Babayan – afsoner karantæne

Horsens nyheder

Rune Frantsen – brækket hånd, tvivlsom

Reklame

Hobro - Horsens odds og spilforslag