via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – FC København | Optakt og betting tips

23. juli 2018 19:00 DS Arena
Hobro IK V FC København
TTVTTU
Sidste 6 kampe
TVVUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Hobro IK - FC København optakt

Dette opgør på DS Arena i Hobro står lidt overraskende mellem to hold uden point efter første runde. Her er det især gæsterne fra FCK, der overraskede negativt med nederlaget på eget græs til Horsens.

Tilmeld dig NordicBet nu og få et gratis spil på 100 kr. i velkomstbonus til brug på Superligaen.

Hobro tabte klart med 1-3 i Vejle og var ikke den store trussel foran værternes mål. Det blev dog til et flot mål af Emmanuel Sabbi på et forrygende langskud.

FCK måtte indkassere et nederlag i Parken mod upåagtede Horsens AC. Det var ikke noget der behagede træner Ståle Solbakken og der bliver nok trænet lidt ekstra i ugens løb. Det lignede en ukoncentreret indsats, ikke mindst i defensiven, hvor Horsens lange bolde flere gange voldte holdet kvaler.

I angrebet havde FCK rigeligt med muligheder for at få et resultat, men enten stod træværket i vejen eller også nappede målmand Matej Delac forsøgene. Han blev desuden dagens helt, da han i overtiden reddede Viktor Fischers straffespark. Et straffe, som han selv havde begået mod samme Fischer. I angrebet startede FCK med nyindkøbte Dame N’Doye og Kenan Kodro, men de skal nok lige have et par kampe til at finde sig til rette i Superligaen.

Vores tip

Vores tip til kampen er handicap sejr FCK (-1), set til odds 2.85. Ståle Solbakken havde ikke set nederlaget til Horsens komme og har haft en meget alvorlig samtale med spillerne efter kampen. Det er helt tydeligt, at indsatsen fra visse spillere ikke var acceptabel og vil få konsekvenser hvis den gentages. Det er derfor et top motiveret hold der møder op til denne kamp og Hobro vil ikke få det let. Der er normalt klasseforskel på de to hold og det kommer til at vise sig her med en sikker sejr til gæsterne.

Find velkomstbonus og kom igang med at bette her

Hobro nyheder

Quincy Antipas er klubløs efter hans kontrakt med Hobro løb ud efter sidste sæson. Han har bl.a. trænet med i Roskilde, men tidligere på ugen var han at finde i kamp for Hobro på deres reservehold. Hvad fremtiden byder på for den 34 årige humør bombe vides endnu ikke, men der er sikkert mange der gerne så ham få en ny kontrakt i Hobro.

Seneste nyt er, at Pål Alexander Kirkevold, Jonas Brix-Damborg samt Julian Kristoffersen alle er ukampdygtige. Til gengæld er Quincy Antipas med i truppen.

FCK nyheder

FCK har en meget vigtig kamp inden denne kamp, nemlig returopgøret i Europa League kvalifikationen mod finske KuPS. Den første kamp i Finland endte med en 1-0 sejr. Ståle Solbakken har indlemmet Andreas Bjelland i truppen til returkampen og han får måske mulighed for lidt spilletid. Han vil næppe være aktuel i dette opgør med Hobro i så fald kun som mulig indskifter. William Kvist og Robin Olsen er endnu ikke klar efter hhv. skade og VM. Nikolaj Thomsen er også tvivlsom.

Hobro forventet startopstilling

Jesper Rask, Jesper Bøge, Yaw-Ihle Amankwah, Frans Dhia Putros, Rasmus Minor Petersen, Vito Hammershøy-Mistrati, Danny Olsen, Edgar Babayan, Martin Mikkelsen, Quincy Antipas, Sebastian Grønning,

FCK forventet startopstilling

Stephan Andersen, Sotirios Papagiannopoulos, Nicolai Boilesen, Peter Ankersen, Michael Lüftner, Carlos Zeca, Ján Gregus, Robert Skov, Rasmus Falk, Kenan Kodro, Dame N’Doye

Seneste indbyrdes kampe

Hobro: 2
Uafgjort: 1
FCK: 5

Reklame

HIK -FCK odds og spilforslag