via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Esbjerg | Sikker Esbjerg sejr?

24. februar 2019 12:00 DS Arena
Hobro IK V Esbjerg fB
TUTUTT
Sidste 6 kampe
VTVTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 18. februar 2019 @ 18:11

Hobro - Esbjerg optakt

Hobro tager hjemme imod Esbjerg d. 24. februar kl. 12.00. Hobro ligger nummer 14 i superligaen, mens Esbjerg ligger nummer 3. Hobro tabte i sidste runde 2-1 ude mod Nordsjælland. Esbjerg vandt hjemme 2-1 mod Brøndby.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Hobro indtager jumbopladsen, den plads alle vil gøre alt for at undgå. Det var heller ikke fordi de ikke gjorde noget i kampen mod Nordsjælland, men bundhold vinder bare ikke de tætte kampe. Der er altså kun to point op til de næste hold i superligaen, men hvornår kommer de tre points?

Esbjerg spillede som et forvandlet hold mod Brøndby. Der var fart og et klart koncept over tingene samtidig med at Brøndby ikke vidste hvordan de skulle spille over for det kompakte forsvar Esbjerg satte op. Esbjergs slutprogram ser heller ikke så vanskeligt ud og kan de komme herfra med de tre point, lugter det meget mere af slutspil i Esbjerg end af fisk.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Esbjerg vinder kampen. Esbjerg har et langt bedre hold og bør kunne fortsætte de gode takter fra Brøndby kampen. Men vil Hobro komme fremad?

Seneste indbyrdes kampe

Hobro: 1
Uafgjorte: 4
EfB: 5
1
Den seneste kamp i Hobro endte 2-2.

Hobro nyheder

Ingen skader eller karantæner

EfB nyheder

Kristian Dirks Riis – sygdom

Reklame

Hobro - Esbjerg odds og spilforslag