via EkstraBladet Rabatkoder

Hobro – Brøndby | Betting tips og optakt

29. juli 2018 16:00 DS Arena
Hobro IK V Brøndby IF
TTTVTT
Sidste 6 kampe
UVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Hobro står som eneste hold uden point efter to spillerunder. I den seneste kamp mod FCK kæmpede de tydeligt mod overmagten. Selv om gæsterne havde spillet Europa League kvalifikation fire dage forinden havde de ikke de store problemer med at sikre sig en 3-0 sejr.

Opret dig hos NordicBet nu og få gode tilbud på Superligaen.

Hobro måtte starte med Danny Olsen på midtbanen da Jonas Brix-Damborg er skadet. Den situation blev ikke bedre da Danny Olsen måtte forlade banen allerede efter en halv time med en skade. Om det var savnet af Christian Nørgaard på midtbanen der gjorde, at Brøndby havde det svært mod Vejle er svært at sige.

Under alle omstændigheder hang spillet ikke rigtig sammen som det plejer og Vejle formåede at trække tempoet ud af kampen. Dermed gjorde de det svært for Brøndby at lægge pres på modstanderen og de fik aldrig det overtag mange havde forventet. Det bliver interessant at se, om Hobro får styr på den skadede midtbane og om Brøndby kan få fart på spillet og fortsætte stimen af sejre over Hobro.

Vores tip

Vores tip til kampen er handicap sejr til Brøndby (-1). Set til odds 2.50. Hobros forsvar er helt bestemt til at tale med og har lukket hele seks mål ind allerede. Kombineret med Brøndbys angreb, der langsomt er ved at finde sidste sæsons takter, ligner det en rimelig sikker udesejr. Hobro kommer på lidt af en opgave med Ante Erceq og Kamil Wilczek. En opgave der på forhånd ser ud til at være for stor en mundfuld.

Spil på handicap sejr til Brøndby med NordicBet velkomstbonus – find den her!

Seneste indbyrdes kampe

Hobro: 4
Uafgjort: 0
Brøndby: 4
De otte tidligere møder er endt med fire sejre til hver. De sidste fire sejre er gået til Brøndby.

Hobro nyheder

Quincy Antipas og Djiby Fall har fået kontrakt i Hobro, der desuden har flere spillere der testes på reserveholdet. Deriblandt en ung finsk midtbanespiller, men også Fatawu Safiu der spillede for Randers reserver tidligere på ugen. Der er ingen planer om at hente forstærkning til forsvaret. Pål Alexander Kirkevold, Jonas Brix-Damborg samt Julian Kristoffersen er alle tvivlsomme til kampen.

Brøndby IF nyheder

Brøndby regner ikke med at geninvestere alle pengene de fik af Fiorentina for Christian Nørgaard. De ser sig om efter forstærkning til midtbanen, men forventer ikke at hente en spiller der går direkte ind i startopstillingen.

Angiveligt skulle Josip Radosevic være på vej til klubben. Kroaten har en fortil i bl.a. Italien, Spanien og Østrig.

Hobro forventet startopstilling

Jesper Rask, Jesper Bøge, Yaw-Ihle Amankwah, Frans Dhia Putros, Rasmus Minor Petersen, Vito Hammershøy-Mistrati, Danny Olsen, Edgar Babayan, Martin Mikkelsen, Quincy Antipas, Sebastian Grønning

Brøndby IF forventet startopstilling

Marvin Schwäbe, Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Benedikt Röcker, Anthony Jung, Lasse Vigen Christensen, Hjörtur Hermannsson, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Kamil Wilczek, Ante Erceq

Reklame

Hobro - Brøndby - odds og spilforslag