via EkstraBladet Rabatkoder

FC Helsingør – Næstved BK | Kan forskellen mellem op- og nedrykkeren mærkes?

5. august 2018 13:45 Helsingør Stadion
FC Helsingør V Næstved BK
TUTUTU
Sidste 6 kampe
VIIIII
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Helsingør - Næstved BK optakt

Helsingør tager hjemme imod Næstved søndag d. 5. august kl. 13.45. Helsingør måtte som bekendt en tur ned i 1. division efter at have tabt deres playoff kampe. Næstved er oprykker til 1. division. Så der burde jo være forskel i klassen på de to hold. Men begge kom fra start med en sejr i første runde.

Find din starbonus og prøv betting her

Christian Lønstrup kom godt fra land med en 3-1 sejr over Fremad Amager. Selvom Helsingør førte 3-0 ved pausen, var cheftræneren dog lidt nervøs for om Fremad Amager skulle hale ind på den føring, men det var der vist ingen grund til at være nervøs for. Målene blev sat ind af Matheus Leiria 2 mål, og Nicolas Mortensen.

Optakt og gratis betting tips

Helsingør kunne således smage sejrens sødme efter lang tid uden. I optaktskampene til turneringen lykkedes det ikke at vinde en kamp, så det er flot at komme fra start med 3 point. Helsingørs trup består af lutter hjemlige spillere bortset fra to brasilianske angribere, hvor den ene jo kunne smække to i kassen i første kamp. Nye i truppen er målmand Victor Anker, 20 år, der kommer fra Brøndby, samt Carl Lange, 19 år, fra HIK, som er kantspiller.

Næstved fik en drømmestart på 1. division med en 3-2 sejr over Fredericia. Næstved var endda bagud ved pausen med 1-2, men med 2 mål i anden halvleg kom de 3 point i hus. Målene blev scoret af Kristoffer Munksgaard, Kasper Mertz og Finnur Justinussen.

Næstved er tilbage i 1. division efter et års fravær. Cheftræner Michael Hemmingsen har stort set samme trup med dog med lidt nyt frisk blod tilført. En af de nye er den færøske angriber Finnur Justinussen, som de hentede i januar. Han har således banket 12 mål ind i 16 kampe siden. Det bliver spændende at følge ham. Ud over den færøske spiller der der kun en udlænding mere, en tunesisk spiller, Souheib Dhaflaoui.

Vores tip

Helsingør bør være et stærkere hold en Næstved, og de skal nok få gang i målene i denne kamp. Samtidig kunne Næstved score 3 gange mod Fredericia, som er et solidt 1.divisionshold. Den kamp lugter bare af mange mål. over 2,5 mål som lige nu kan findes til odds 1,75 hos Bwin.

NordicBet har lige nu et godt tilbud til brug på 1. Division

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
Helsingør : 4

Uafgjort: 0

Næstved: 6

Seneste møde i Helsingør var i 2017, hvor Helsingør vandt 1-0

Helsingør Team nyheder

Helsingør er nedrykkerne i denne kamp. De er vandt til at spille i Superligaen. Deres niveau burde dermed være lidt stærkere end modstandernes.

Næstved Team nyheder

Men Næstved er oprykkere til 1. Divisionen, hvilket betyder, at de højst sandsynligt indtræder denne kamp med selvtilliden helt i top.

 

Kan de to hold spille op mod hinanden, eller bliver klasseforskellen tydeligt mærkbar?

Reklame

FCH - NBK odds og spilforslag