via EkstraBladet Rabatkoder

FC Helsingør – Fremad Amager | Betting tips og optakt

29. juli 2018 13:45 Helsingør Stadion
FC Helsingør V Fremad Amager
UVTTUT
Sidste 6 kampe
VUTTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Helsingør – Fremad Amager Betting Tips

Denne sæsonåbner byder på FC Helsingør, der rykkede ned fra Superligaen, og Fremad Amager der med en 9. plads lige undgik nedrykning fra 1. Divisionen sidste år. FC Helsingør skal forsøge at kæmpe sig tilbage i Superligaen, mens at Fremad Amager skal forsøge at ende i midten af tabellen.

Få et ekstra gratis spil på 100 kr. til 1. Divisions kampe i velkomstbonus når du tilmelder dig NordicBet.

Optakt og gratis betting tips

FC Helsingør går ind til denne sæson med det klare mål at de skal rykke tilbage i Superligaen. De virkede til tider overmatchet i sidste sæson, men de viste også at de havde niveauet til at kunne spille med, til tider. Deres sportsdirektør Janus Kyhl var ude og sige sidste sæson, at på trods af nedrykning var det ultimative mål stadig at blive, et tophold i dansk fodbold, hvilket må siges at afspejle et hold der har en klar mission i år. Kampen bliver spillet i Helsingør hvor de generelt har haft fin succes. Ud af de sidste 8 hjemmekampe har de kun tabt 2 af dem.

Besøg vores bonusside og find tilbud til din online betting

Fremad Amager er for nyligt blevet opkøbt af internationale investorer der på sigt har store ambitioner for klubben. Men på nuværende tidspunkt må vi bare sige at de ikke har niveauet til at kunne nærme sig oprykning. Hverken det spillemæssige eller selve spiller materialet er godt nok. Jeg forudser at denne sæson bliver en sæson, hvor de får inkorporeret de nye ejere i klubben, og de får et klart billede af klubbens stærke og svage sider, så de forhåbentlig ved hvad de kan bygge videre på.

De to holds indbyrdes historik læner sig også til Helsingørs fordel, da Fremad Amager ikke har vundet over dem siden 2015 hvor begge hold spillede i 2. divisionen.

Vores tip

FC Helsingør skal ud og have en god start på sæsonen, det er vigtigt for at sætte tonen og få et hurtigt moral boost på holdet. De møder en klart svagere modstander i Fremad Amager og burde med lethed vinde kampen. Ud af de sidste 5 kampe har FC Helsingør vundet 3 af dem og kun tabt en enkelt gang. Derfor anbefaler jeg at spille en FC Helsingør sejr, som kan findes til odds 1,75 hos Unibet.

Seneste indbyrdes kampe

FC Helsingør – 3
Uafgjort –1
Fremad Amager – 1

Den seneste kamp blev spiller d. 24.1.2018 i en venskabskamp hvor FC Helsingør vandt 3-5. Den seneste kamp af betydning blev spillet d. 2.4.2017 i en 1. divisions kamp hvor FC Helsingør vandt 1-2.
Man kan se et klart billede ud fra deres tidligere indbyrdes kampe, om at FC Helsingør har haft et godt tag på Fremad Amager.

FC Helsingør nyheder

Ingen skader

Fremad Amager nyheder

Ingen skader

Reklame

FCH - FAM odds og spilforslag