via EkstraBladet Rabatkoder

HB Køge – Nykøbing FC | 1. Divisions Topopgør i Herfølge

19. august 2018 14:45 Capelli Sport Stadion
HB Køge V Nykøbing FC
VVVVUU
Sidste 6 kampe
UVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

HB Køge – Nykøbing FC Betting Tips

Denne kamp i den danske 1. division byder på 1. pladsen HB Køge der hjemme tager imod 3. pladsen Nykøbing FC. Der er dømt et vaskeægte topopgør!

Spil på 1. Divisionen – find din bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

HB Køge er kommet fantastisk fra start med 3 sejre på 3 kampe og en målscore på 9-2. De har spillet fantastisk fodbold og slået topholdene Silkeborg og Viborg. Allerede nu ligner det at HB Køge er en forhåndsfavorit til at rykke op i Superligaen. Især på hjemmebanen er HB Køge farlige, de har ikke tabt en hjemme kamp i 4 måneder, og i denne sæson ser de også rigtig skarpe ud hjemme i Køge.

En af nøglerne til Køges succes indtil videre i sæsonen har været Martin Koch Helsted der allerede har nettet 4 gange. Han spiller rigtig godt og det kunne godt se ud til at han vil få en rigtig flot sæson. HB Køge skal ud og se om de kan få endnu en sejr. Med den stime, de er på, kan man sagtens forestille sig at de henter endnu 3 point på søndag.

Nykøbing FC har også fået en udmærket start med 5 point efter de første 3 kampe og har endnu ikke tabt en kamp. De har spillet rigtig solidt i den defensive ende af banen, men har til tider haft svært ved at finde målet. Der er ingen tvivl om at Nykøbings mål er at spille med om oprykning i år, men efter min mening mangler de spillermaterialet før at det kan gå op i en højere enhed. Nykøbing skal i denne kamp slå sit navn fast i ligaen og bevise at de rent faktisk er et af de bedste hold i den danske 1. division. Nykøbing er ikke et specielt godt udehold, hvilket godt kan blive en del af historien, når de møder hinanden.

Denne kamp er et vaskeægte topopgør mellem 1. og 3. pladsen. Men efter min mening ser det svært ud for Nykøbing FC at slå et meget godt HB Køge hold

Vores tip

HB Køge er favoritterne når de går ind til denne kamp og med god grund. De har fået en fantastisk start på sæsonen og på trods af at Nykøbing endnu ikke har lukket mål ind i denne sæson, så tror jeg, at HB Køges angreb er det der skal til for at knække koden. Derfor tror jeg at kampen ender med en sejr til HB Køge. Du kan finde det til odds 1,84 hos Betsafe.

Få op til 500 kr. velkomstbonus med Betsafe idag

Seneste indbyrdes kampe

HB Køge – 2
Uafgjort –2
Nykøbing FC – 1

Deres sidste møde blev spillet d. 15.04.2018 hvor den endte med en sejr til Nykøbing på 0-3.

Reklame

HBK - NFC