via EkstraBladet Rabatkoder

Genk – Brøndby | Er der mere guld at hente for de gule?

23. august 2018 20:30 Luminus Arena
Genk V Brøndby IF
VVVUV
Sidste 6 kampe
VTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Genk - Brøndby optakt

Genk tager hjemme imod Brøndby i playoff til Europa League Kvalen torsdag d. 23. august kl. 20.30. Genk er et stærkt hold fra den belgiske liga, hvor de i øjeblikket er nummer 5 med en imponerende målscore på 7-1. Brøndby ligger nummer 4 i den danske med en målscore, der hedder 8-5. Så det er to offensivt indstillede mandskaber, der begge gerne vil videre i Europa.

Sammenlign danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

Genk klarede sig videre til denne runde med en samlet 4-1 sejr mod polske Lech Poznan. De klarede sig faktisk videre med nøjagtig samme sejre som Brøndby, så på den front kan de godt sammenlignes.

Læs vores tip til kampen

Genk er et hold, der traditionelt hører til i den bedre ende i Belgien, hvor de da også har en flot målscore på hele 7-1 lige nu. Genk har to danskere i truppen nemlig 21-årige Joakim Mæhle, der er kommet dertil fra AaB. Mæhle stod såmænd for en assist i kampen i Polen, og han ser da bestemt frem til at skulle møde sine landsmænd fra Danmark. Den anden dansker er Marcus Ingvartsen, som er kommet til fra FC Nordsjælland. Han er dog et stykke fra startopstilling i øjeblikket.

Træner Philippe Clement råder over en bred trup med en god blanding af spillere fra hele verden. Fast straffesparksskytte er Leandro Trossard og oppe foran skal den farlige Ruslan Malinovsky og Mbwana Samata levere målene, hvilket de ikke har det store besvær med i øjeblikket, så der bliver noget at holde øje med for Brøndbys forsvar.

Brøndby klarede at vinde 2-0 i Serbien i sidste runde og gik videre til denne runde med en samlet 4-1 sejr, men det kunststykke kan de næppe gentage her mod det stærke belgiske hold. Taktikken må helt klart gå ud på at få scoret det udebanemål, som kan være så altafgørende i de europæiske kampe. På den front skal de nok klare den. Ellers bliver det en svær returkamp, der venter hjemme i Brøndby ugen efter.

Brøndby blev sat på plads i Parken af FCK og det er uden tvivl et nederlag der gør ondt på alle i klubben på Vestegnen. Det skal der så rettes op på ude i Europa. Når man ikke kan være bedst i København, så kan de jo vise, hvem der kommer længst i denne turnering.

Brøndby virker meget opsatte på, at de skal klare den svære modstander fra Belgien, og en umiddelbar vurdering af chancerne er vel 50-50.

Vores tip

Mit tip på kampe her lyder på at begge hold scorer. Det er to meget målsøgende hold her, og Brøndby vil ikke stille sig ned og forsvare sig, for de har så meget brug for et udebanemål. Samtidig virker Brøndbys forsvar ikke helt dirkefrit, hvilket blev demonstreret i Parken forleden. Set til odds 1,74.

Spil på Europa League idag

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har aldrig mødt hinanden tidligere.

Genk nyheder

Selvom Genk har to danskere i truppen skal vi nok kun regne med at se Joakim Mæhle i startopstillingen. Marcus Ingvartsen har haft en knæskade, men er tilbage i træningen. Josef Paintsil og Vladimir Screciu har ligeledes været ude med skader, men begge træner også med igen.

Brøndby nyheder

Hos Brøndby meldes alle klar bortset fra Benedikt Röcker. Benedikt Röcker er sendt til en specialist i Tyskland til en undersøgelse med hovedet og blev ikke brugt i kampen mod Esbjerg. Hvorvidt han bliver klar til denne kamp, må man afvente svarene fra undersøgelsen. Kevin Mensah er ude med en knæskade til februar 2019.

Reklame

Genk - BIF odds og spilforslag