via EkstraBladet Rabatkoder

Fremad Amager – Lyngby betting tips og optakt

12. august 2018 13:45 Sundby Idrætspark
Fremad Amager V Lyngby
UTVUTT
Sidste 6 kampe
VUVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Fremad Amager - Lyngby optakt

Denne kamp i 3. runde af den danske 1. division, byder på Fremad Amager og Lyngby. Kan Lyngby fortsætte deres gode niveau, eller skal Fremad Amager have deres første sejr i denne sæson?

Hent din bonus nu og spil på 1. Divisions kampe idag

Gratis betting tips

Fremad Amager har haft en skuffende start på sæsonen, det er kun blevet til et enkelt point og kampen imod Hvidovre kunne lige så godt have endt med endnu et nederlag. Det virker til at de ikke har niveauet til at spille med i den gode halvdel af ligaen, og i værste fald kan det ende med at de skal spille med om nedrykning. Det er selvfølgelig tidligt i sæsonen og de kan sagtens nå at få vendt skuden i tide, men det ser svært ud for dem lige nu. Fremad Amager er ikke et specielt godt hjemmehold, så det bør ikke have nogen betydning at de spiller i Amager.

Lyngby kommer til kampen efter en fin start på sæsonen. Senest slog de favoritterne til at rykke op, Silkeborg. En kamp hvor de viste fremragende niveau og hvis det fortsætter sådan, kan de godt se frem til at spille med om oprykning i år. Statistisk set har Lyngby et godt tag på dårligere hold, hvilket kan må sige at Fremad Amager også er. Lyngby er en af de forventede top-hold, efter at de på skuffende vis rykkede ned fra Superligaen sidste sæson.

Denne kamp er mellem et klart bedre hold end det andet, og der er en god chance for at vi får en storsejr på søndag. For Lyngby er intet andet end en sejr acceptabelt og de vil højst sandsynligt sætte sig på kampen fra start. Fremad Amager skal forsøge at få gang i deres sæson, men vil nok stille sig tilfredse med et enkelt point.

Vores tip

For Lyngby er det meget vigtigt at få denne sejr. De møder et betragteligt dårligere hold end dem selv, og hvis de vil indfri deres mål om at rykke op, er det kampe som disse de skal vinde. Lyngby kommer til at sætte sig på kampen fra start, og jeg tvivler på at Fremad Amager kan stå imod Lyngbys strålende offensiv. Derfor mener jeg at kampen ender med en Lyngby sejr.

Spil på sejr til Lyngby – få attraktiv bonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Fremad Amager – 0
Uafgjort –1
Lyngby – 3

Den seneste kamp blev spillet d. 29.04.2007 i den danske 1. division hvor den endte 0-0. Eftersom at deres tidligere indbyrdes opgør er så lang tid siden, kan man ikke bruge disse data til at danne sig et billede af de to holds niveauer.

Reklame

Fremad Amager - Lyngby odds og spilforslag