via EkstraBladet Rabatkoder

Frankrig – Peru betting tips og optakt

21. juni 2018 17:00 Central Stadion Jekaterinborg
Frankrig V Peru
VUVVVT
Sidste 6 kampe
TTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Frankrig - Peru optakt

Frankrig var overraskende dårlige i kampen mod Australien, der til gengæld overraskede positivt. Franskmændende kom dog alligevel i mål med hjælp fra det ellers meget omdiskuterede VAR-system, der tilkendte Franskmændende et straffespark, som Antoine Griezmann udnyttede uden at blinke ved at hamre bolden sikkert i nettet.

Den australske midtbanespiller, Mile Jedinak, fik udlignet kampen på et straffespark til Australien kort tid senere og igen var alting muligt. Paul Pogbas eksplosive drive blev dog det, der ændrede det hele og samtidig klarlagde, hvorfor netop Frankrig anses som nogle af favoritterne til dette VM. De har nogle af de store spillere, det kræver, for at komme langt i en turnering som denne.

Perus nederlag til Danmark var anden kamp i træk uden scoring fra Perus side. Kampen kunne dog være endt anderledes, hvis Christian Cueva ikke havde brændt på det VAR-dømte straffespark. Men ser man bort fra de sidste to tabte kampe, så ser det slet ikke dårligt ud på Perus måltavle. De har vundet de fire sidste kampe, heraf tre af dem til nul. Håbet lever altså og potentialet for mål fra Perus side er stadig forholdsvist stort. Spørgsmålet bliver så hvorledes Los Incas formår at udnytte dette eller ej.

Vores tip

Peru skal simpelthen vinde denne kamp, for at holde drømmen om at gå videre fra gruppespillet i live.

Peru har ventet 36 år på denne chance, så selvom Frankrig er favoritter til at vinde, bliver det ikke uden lamp fra Los Incas. Australien beviste da også, at Frankrig kan gøres usikre, men at forvente at Peru når længere end det, er måske lige i overkanten. Vores bedste tip til denne kamp er, at Peru scorer under 1,5 mål.

Seneste indbyrdes kampe

Peru vandt deres eneste møde 1-0 i en venskabskamp i Paris på vej til ​​Espana ’82.

Frankrig nyheder

Der er ikke rapporteret nogle skader og Didier Deschamps står dermed klar med et fuldt funktionelt hold op til denne kamp.

Peru nyheder

Også Ricardo Gareca forventes at stille med et fuldt funktionelt hold uden skader i slaget mod Frankrig.

Reklame

Frankrig - Peru odds og spilforslag