via EkstraBladet Rabatkoder

Frankrig – Kroatien | Optakt og betting tips

15. juli 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Frankrig V Kroatien
VVVUVV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

VM finalen, der spilles på Luzhniki Stadium, står mellem Frankrig og Kroatien. Det bliver en kamp, hvor trætheden skal overvindes efter en lang opslidende turnering. På det punkt har Frankrig en lille fordel, idet Kroatien har været i forlænget spilletid i deres seneste tre kampe.

Kroatien havde før semifinalen mod England åbent erkendt, at de var slidte efter det hårde kampprogram. Det var også tydeligt, at England sad på begivenhederne og var klart hurtigere overalt på banen i første halvleg. Efter det hurtige mål af England kunne frustrationen ses mellem de kroatiske spillere, der flere gange råbte af hinanden, og man kunne frygte det helt store kollektive kollaps. Luka Modric var presset så langt tilbage, at han ikke kunne styre spillet som han plejer og Rakitic så man ikke meget til. Perisic var stort set ene om de offensive lyspunkter.

Trods det store pres lykkedes det ikke England at udbygge føringen inden pausen og det må være en af årsagerne til, at Kroatien var som forvandlet efter pausen. Nu var der pludselig kræfter til at løbe med modstanderen, og efter udligningen var Kroatien klart det bedste hold på banen.

Afgørelse faldt i den forlængede spilletid, da Mandzukic snurrede rundt og sendte bolden i nettet og det var helt i overensstemmelse med præstationerne på banen. England løb tør for kræfter og ideer mens Kroatien blev bedre og bedre som tiden gik.

Kroatiens træner Zlatko Dalic og hans hårdt kæmpende mandskab går ind i denne VM finale som det undertippede hold. Der er flere faktorer der tæller imod holdet, men der er også nogle punkter, hvor de kan finde opmuntring. Kroatien har flere spillere der render rundt med småskader. Derfor er hver time de har til at rekreere i vigtig. Faktum er, at Frankrig har 24 timer ekstra hviletid. Kroatien har spillet forlænget tid i alle deres tre knock-out kampe. Frankrig har afgjort deres kampe i ordinær tid. Kroatien har været bagud i alle deres tre kampe mens Frankrig kun har været bagud i 10 minutter mod Argentina. Det er netop her, at Kroatien kan finde et moralsk boost samt evnen til at kæmpe som en enhed, når de er under størst pres. Holdet fighter for hinanden og Dalic formår at få spillerne til at tro på det lige til sidste fløjt. I en VM finale er der ikke behov for yderligere motivation og måske skal de snarere passe på, at de ikke er for overtændte, så de kommer i problemer med det velkendte kroatiske temperament.

Frankrig havde en forbløffende nem aften mod Belgien, der aldrig kom i nærheden af det spil der har kendetegnet deres VM. Ud fra en solid defensiv, der ikke tillod modstanderen at finde nogen åbninger eller at komme rundt på fløjene, styrede Frankrig begivenhederne helt og aldeles. Tålmodigt – og til tider lidt afventende – kunne de stille og roligt lade Belgien løbe panden imod den blå mur. Det var da også Belgien der havde bolden mest, især efter Umtiti havde bragt Frankrig på sejrskurs. Herefter lukkede Frankrig helt ned og sørgede for, at modstanderen ikke fik nævneværdige chancer i resten af kampen. Det var en klar demonstration af hvad Frankrig står for i denne turnering og pladsen i finalen var aldrig for alvor truet.

Frankrig kan se tilbage på en forholdsvis rolig knock-out runde. Det er ikke det samme som at sige, at de ikke har måtte arbejde for deres finaleplads. Holdet ser meget harmonisk ud og kan de spille med samme sikkerhed i forsvaret og samme tålmodige opbygning af spillet, er meget vundet. Det er svært at finde et svagt led i Frankrigs holdopstilling. Forsvaret er bundsolidt med Umtiti som den stærke bølgebryder hvis modstanderen skulle komme forbi Kante og Pogba. Offensivt er det især Mbappe og Griezmann der står for det kreative og udfordrende spil, mens Giroud er den evigt lurende spydspids. En kilde til succes i finalen vil være at sætte Modric under pres på samme måde som England gjorde det. Det var tydeligt, at det hæmmede Kroatien voldsomt at han skulle langt tilbage på banen og hente bolden. Kan Pogba og Pavard holde styr på Perisic på venstre fløj får Kroatien det meget svært.

Vores tip

Vores tip er sejr til Frankrig og Giroud scorer. Set til odds 4.90. Kroatien er et mærket mandskab og de har ikke råd til at starte denne kamp på samme måde som mod England i semifinalen. Frankrig så hvordan Kroatien nærmest blev kørt over i første halvleg og det kommer de helt sikkert til at teste. En lynhurtig spiller som Mbappe kan lave stor ravage på højrekanten og lægge nogle giftige indlæg til Giroud og Griezmann. Det skal Frankrig bare udnytte én enkelt gang og så er de eminente til at lukke ned og spille ud fra deres stærke defensiv.

Seneste indbyrdes kampe

Kroatien har aldrig besejret Frankrig i de fem møder de har haft tidligere. To gange er det blevet til uafgjort, nemlig i de to seneste opgør hvoraf et af dem var ved EM i 2004.

Reklame

Frankrig - Kroatien odds og spilforslag