via EkstraBladet Rabatkoder

Frankrig – Italien betting tips og optakt

1. juni 2018 21:00 Allianz Riviera
Frankrig V Italien
VVTVVU
Sidste 6 kampe
VUTUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Frankrig - Italien Betting Tips

Frankrig fortsætter deres forberedelser til sommerens VM, når de fredag aften tager imod Italien til en venskabskamp. Det bliver Roberto Mancinis første kamp som træner for Italien, mens Didier Deschamps er cheftræner for det franske landshold.

Optakt og gratis betting tips

Frankrig har vundet de seneste syv af deres 11 internationale kampe siden starten af 2017 og det franske hold er et godt bud på out side favoritter til sommerens VM. Didier Deschamps tropper tabte EM-finalen i 2016.

Danmark får fornøjelsen af at være i gruppe med Frankrig til sommerens VM i Rusland, plus Australien og Peru i puljen. Det kom som et kæmpe chok at Italienerne ikke kvalificerede sig til VM i Rusland, så det bliver et Italiensk hold der virkelig har noget at bevise, når de møder Frankrig på Allianz Riviera i Nice fredag d. 1. juni kl. 21.00.
Italienerne har kun vundet to af deres sidste otte kampe og har ikke vundet i deres sidste fire, blandt dem kvalifikationskampe-nederlag til Sverige. Men efter udnævnelsen af den tidligere Inter og Manchester City-chefen Roberto Mancini, sker der nok store forbedringer hos Italienerne. Det bliver derfor et Italiensk hold, der gerne vil vise at de igen kan vinde kampe, ovenpå den enorme skuffelse ikke at skulle deltage i det kommende VM.

Frankrig vandt 3-1 sidste gang de to sider mødtes i en venskabskamp i Italien tilbage i september 2016. Anthony Martial, Olivier Giroud og Layvin Kurzawa scorede de franske mål, mens Graziano Pelle scorede for italienerne. Så der er lagt op til en spændende kamp, hvor de franske spillere vil imponere deres landstræner og dermed få startplads i VM truppen, mens italienerne skal vise, at de er på vej tilbage mod toppen af fodbold.

Vores tip

Under 2 mål samlet
To af de sidste otte sammenstød mellem de to hold er endt målløs, og Italien har kun scoret fire mål i deres sidste otte kampe. Vi tror derfor på en målfattig kamp, hvor der bliver scoret under 2 mål til odds 1,72 hos Danske Spil

Seneste indbyrdes kampe

Deres seneste indbyrdes fem kampe ser således ud:
4 sejre til Frankrig, 1 sejr til Italien, 1 uafgjort, så man må sige Frankrig har noget at revanchere når de to fodboldgiganter tørner sammen på fredag i en venskabskamp op til kommende VM.

Frankrig Team nyheder

Kylian Mbappe, verdens næstdyreste spiller, har scoret tre mål i 12 internationale kampe. Den 19-årige nettede to gange i sin sidste internationale optræden da Frankrig vandt 3-1 sejr over Rusland.

Italien Team nyheder

Mario Balotelli er tilbage på Italiens landshold, og han har scoret 13 mål i sine 33 landskampe.