via EkstraBladet Rabatkoder

Frankrig – Belgien betting tips og optakt

10. juli 2018 20:00 Skt. Petersborg Stadion
Frankrig V Belgien
VVUVVU
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

St. Petersburg Stadion (Krestovskyi Stadion): Kapacitet 67,000

Den første semifinale står mellem Frankrig og Belgien d. 10. juli kl. 20.00. For mig er det de to bedst spillende hold ved dette VM, som desværre allerede tørner sammen her i semifinalen. Men sådan er lodtrækningen jo faldet ud og resultaterne kan næppe have været anderledes.

Frankrig blev ikke rigtig udfordret af Uruguay, der så afgjort manglede Cavani til at udgøre en trussel mod det solide franske forsvar. Ikke fordi det franske angreb sprudlede heller, men de ydede det nødvendige og kunne køre sejren sikkert i hus, da Varane først havde headet dem i front, efterfulgt af et mega drop af Uruguays målmand. Så var kampen ligesom lukket. Den metode går de sikkert ikke hjem med her. Angrebet er nødt til at få mere gang i målscoringen, hvis de vil med helt frem hvor det lugter af metal.

Giroud er en arbejdshest og slider for at spille sine holdkammerater fri, men det er tankevækkende, at de store stjerner Griezmann, Mbappe osv. ikke er oftere på måltavlen. Det må komme nu, for belgiernes forsvar er bestemt til at tale med.

De røde djævle fra Belgien har da for alvor spillet sig i alles hjerter. Først i en forrygende kamp mod de solidt kæmpende japanere, som blev indhentet og sendt hjem med et sidste spark i den kamp til 3-2. Så blev det Brasiliens tur til at blive prikket med glimrende kontraspil og en lille smule held. Det gav i hvert fald minder om holdet fra 80’erne med Scifo og Co. Det kan de fleste neutrale tilskuere godt lide at se på, for de går frisk til vaflerne og sørger for at underholdningen er i top. Heldet står den kække bi siger man, og det gælder i hvert fald for belgierne.

Forskellen er bare nu, at Frankrig ikke giver belgierne så meget plads på midten som Brasilien gjorde. De kunne gøre lige hvad der passede dem på en meget åben midtbane, som gav minder til tyskernes slagtning af Brasilien ved sidste VM.

Jeg håber det bliver en kamp, hvor Frankrig ikke kommer foran, for så vil de nok kunne lukke den af i defensiven. For kampens skyld vil det være bedst med et hurtigt mål til Belgien, for så får de lov til at vise kontraspillet. Jeg slikker mig allerede om munden, for det her bliver en nydelse for alle.

Lad os se om de to hold kan fortsætte med at levere god underholdning til os neutrale tilskuere. Frankrig vil uden tvivl blive udfordret her af den bomstærke Lukaku, der med sin store krop nok skal få tiltrukket de fransk forsvarsspillere. Det giver så mere plads til de andre i det belgiske angreb som fx. Mertens.

Jeg synes ikke det franske forsvar er blevet udfordret på det helt store niveau endnu under dette VM. Det skulle gerne ske i denne kamp, hvor jeg tror de vil få mere end nok at se til overfor de bevægelige belgiske angribere.

Omvendt kan belgierne heller ikke prale af a have et betonforsvar, så hvis Frankrig sætter alle sejl til at blæse til angreb, vil de næppe kunne holde stand i mere end en halvleg.

Et andet interessant emne bliver om unge Mbappe kan stå for det enorme pres, der kommer til at ligge på hans skuldre. Han er stadig en ung spiller og VM historien er fuld af unge, som ikke kunne klare at leve op til forventningernes pres. Han er en fantistisk dygtig spiller, som de kan få meget ud af de næste mange år, men kan han stå distancen her på den helt store scene?

Vores tip

Under 2,5 mål. Det er to hold som er målsøgende, der mødes i dagens kamp, og der ligger mange mål i luften. Alligevel tror jeg kampens betydning vil holde målscoren under 2,5 i denne kamp. Kommer man foran vil man ikke jagte det næste mål, men lade de andre komme, for så at kunne spille kontraerne. Danske Spil har odds 1,75 på det spil.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste indbyrdes kampe fordeler sig således:

Frankrig: 3
Uafgjort: 2
Belgien: 2

Så et lille overtag til storebror Frankrig her. Seneste møde var til en venskabskamp i 2015. Den endte med en belgisk 3-4 sejr. Vi må håbe, at det gentager sig.

Frankrig nyheder

Ingen skader eller karantæner.

Belgien nyheder

Benjamin Mendy har været skadet, men træner med igen.

Reklame

Frankrig - Belgien odds og spilforslag