via EkstraBladet Rabatkoder

Frankrig – Argentina betting tips og optakt

30. juni 2018 16:00 Kazan Arena
Frankrig V Argentina
UVVUVV
Sidste 6 kampe
VTUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Frankrig - Argentina optakt og gratis betting tips

Kazan Stadion: Kapacitet 45,000

Frankrig og Argentina mødes i ottendelsfinalen på Kazan Arena lørdag d. 30. juni. Begge hold må overraskende nok siges at have klaret sig igennem til ottendedelsfinalen på en mere eller mindre uoverbevisende facon. Men de er der, og det er det der tæller.

Efter at have klaret sig videre på et hængende hår, håber Argentina nu endelig på at kunne forbedre deres kollektive evner og fungere som et team. Det samme gælder for Frankrig, der heller ikke har spillet særligt imponerende i Rusland indtil videre.

Vores tip

Ser man på hvad holdene her har præsteret i Rusland indtil nu, er det bestemt ikke noget at prale af, og kampen kan snildt gå begge veje. Begge hold har helt klart mere at byde på, end det de har vist, og det håber vi at få at se i denne kamp. Hvis vi skal vælge – og det skal vi jo – så sætter vi vores penge på den sydamerikanske nation og tror på at Argentina vinder denne kamp.

Seneste indbyrdes opgør

Argentina har da også en tilfredsstillende fortid med Frankrig. Sydamerikanerne har bare tabt to ud af de elleve tidligere opgør mod Les Bleus. Sidste gang de to hold mødtes var i 2009, hvor Argentina også viste sig overlegne ved at vinde 3-0.

Frankrig nyheder

Træner Didier Deschamps gik efter den mere forsigtige opstilling i gruppespilskampene, og det gik jo godt, så mon ikke de mere forsvarsorienterede spillere Benjamin Pavard og Lucas Hernandez forsætter i startopstillingen? Dembelé viste sig ikke fra sin bedste side, så han kunne meget vel starte ude hvorimod Kylian Mbappé forventes at starte inde. Både Paul Pogba og Samuel Umtiti forventes også at returnere i startopstillingen i kommende kamp, efter at have hvilet i kampen mod Danmark.

Argentina nyheder

Angel Di Maria skuffede i kampen mod Nigeria, så her forventes enten Paulo Dybala eller Christian Pavón at træde ind i stedet.

Reklame

Frankrig - Argentina odds og spilforslag