via EkstraBladet Rabatkoder

FK Spartak Subotica – Brøndby IF | Betting tips og optakt

9. august 2018 20:45 Stadion Rajko Mitic
FK Spartak Subotica V Brøndby IF
ITTVVV
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FK Spartak Subotica - Brøndby Betting Tips

Spartak Subotica tager hjemme i Serbien imod Brøndby d. 9. august kl. 20.45. Det er 3. runde i Europa League kvalifikation.

Vil du spille på denne kamp? Find din velkomstbonus her

Optakt og gratis betting tips

Serbiske Subotica er Brøndbys næste modstander i Europa League Kvalen. Serberne kom videre til denne 3. runde ved at slå ellers stærke Sparta Prag. Det burde være en advarsel om, at det bestemt ikke bliver en walk-over for Brøndby. Da slet ikke på udebane, hvor de serbiske tilskuere er gode til at bakke op om deres hold.

Spartak Subotica ligger i skrivende stund nummer 9 i den serbiske liga. Holdet består mest af hjemlige spillere tilsat en enkelt japaner, 2 fra Montenegro samt en enkelt ghaneser Samuel Afum, der er angriber.

I hjemmekampen mod Sparta Prag blev målene sat ind af Nemanja Calasan og Ognjen Djuricin. De gyldne straffespark, der sikrede Subotica videre adgang blev sat ind af Bojan Cecaric. I den kamp fik Milan Marcic rødt kort, så han må være spærret til denne kamp.

Brøndby kommer med en god portion selvtillid til kampen i Serbien, for holdet har ikke tabt i Superligaen endnu i denne sæson. Nyindkøbet Uhre har fået scoret sit første mål for Brøndby, men det virker ikke som om angrebet er helt oppe at køre som i sidste sæson, hvor Wilczek var meget farligere foran målet.

Jeg forudser en svær kamp for Brøndby på udebane i Serbien. Brøndby vil sikkert gå efter et vigtigt udebanemål og så ellers forsøge at lukke af i defensiven. Så skal alt sættes på plads hjemme på Brøndby Stadion ugen efter.

Vores tip

Jeg tror den sagtens kan ende med remis i denne kamp. Husk at der jo spilles ude og hjemme. Det er svært at tage til Serbien og få tre points med hjem, men jeg forudser det ender med 0-0 eller 1-1. Derfor satser jeg på uafgjort her.

Se et overblik over danske bookmakere og spil på uafgjort

 

Seneste indbyrdes kampe

De to mandskaber har aldrig mødt hinanden tidligere.

Subotica nyheder

Intet nyt.

Brøndby nyheder

Kevin Mensah – knæskadet

Reklame

Spartak Subotica - Brøndby odds og spilforslag