via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Vejle | Betting tips og optakt

19. august 2018 12:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Vejle Boldklub
UUVTT
Sidste 6 kampe
VUTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Nordsjælland - Vejle Betting Tips

FC Nordsjælland tager hjemme på Right to Dream Park imod Vejle d. 19. august kl. 12.00. Det er Superligaens nummer 9 mod nummer 7, der tørner sammen her.

Find og sammenlign bookmakere idag

Optakt og gratis betting tips

For FC Nordsjælland bliver det en kamp på to fronter i denne uge. Først skal de en tur til Serbien og spille Europa League Kval, hvor de skal hente en sejr for at gå videre. Dernæst skal de indstille brillerne mod oprykkerne fra Vejle, der ikke gør livet let for nogen modstander. I seneste runde var heldet bestemt heller ikke med FC Nordsjælland, da AaB snuppede sejren i de døende sekunder. Så kan man måske finde trøst i, at seneste hjemmekamp mod en oprykker -Vendsyssel – blev vundet med sikre 3-0. Det var efter de havde solgt deres anfører Mathias Jensen.

Læs vores tip til kampen

Så Nordsjælland er en uberegnelig størrelse for os at tippe. Måske er deres europæiske eventyr slut her. så vil fokus blive rettet mod at få de nødvendige sejre i hus til en plads i top-6. Det er trods alt bronzevinderne fra sidste sæson vi taler om her. I mine øjne skal de nok komme i gang med sejrene, men det koster altid at spille europæisk fodbold.

Vejle har gjort det over forventning og har kun tabt en kamp, det var mod mestrene fra FC Midtjylland. De har fået scoret i alle kampe, så det vidner om et offensivt indstillet hold, som kan gøre ondt på enhver modstander. Med farlige Sousa oppe foran skaber de chancer, men de ender for ofte med kun at få det ene point ud af kampene. Der skal holdet lige lære at kunne lukke kampene ned. I sidste runde havde de en god halvleg mod Vendsyssel, og det rakte endnu en gang til et point. Her virkede Jacob Schoop endnu en gang i hopla og kunne lægge op til det udlignende scoring ved Rasmus Lauritsen.

Vejles målmand Pavol Bajza kunne se lidt medskyldig ud i Vendsyssels mål, men han er blevet fredet af Vejles træner Sormani, som mere ser målet som et resultat af manglende pres på boldholderen. Så vi skal ikke forvente, at der skiftes ud på den plads, hvor Thomas Hagelskjær er bænkevarmer på den plads. Det bliver også spændende at se, hvordan Vejle vil finde sig til rette på kunstgræsset i Farum.

Vores tip

Vejle har scoret i alle deres kampe i denne sæson, og jeg tror på, at det fortsætter mod et lidt træt Nordsjællandsk mandskab. Nordsjælland har også scoret i alle deres hjemmekampe, så mit bud til kampen her lyder på, at begge hold får scoret. Begge hold scorer.

Spil på kampen med bonus fra Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Nordsjælland: 6
Uafgjort: 1
Vejle: 3

Seneste opgør på Farum Park ligger helt tilbage i 2010, hvor FC Nordsjælland vandt 2-0.

FC Nordsjælland nyheder

Ulrik Y. Jenssen – skadet
Godsway Donyoh – skadet

Vejle nyheder

Intet nyt.

Reklame

FCN - VB