via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Partizan | Drømmen lever på Right to Dream Park

9. august 2018 19:45 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Partizan
TVVVUV
Sidste 6 kampe
UUVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Nordsjælland - Partizan optakt og betting tips

Denne 3. runde af Europa League kvalifikationen, byder på det danske mandskab FC Nordsjælland der hjemme tager imod det serbiske hold Partizan. De to hold skal kæmpe om at komme et skridt tættere på Europa League gruppespillet.

Start din betting med en velkomstbonus!

Læs vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

FC Nordsjælland har fået en lidt blandet start på Superligaen hvor de har vist meget blandet niveau. De startede med at skuffe mod AGF og kun få et enkelt point, derefter slog de imponerende Vendsyssel 3-0, for derefter igen at spille en dårlig kamp imod Brøndby og tabe 2-0. FC Nordsjælland har i kvalifikationen slået Cliftonville og AIK Stockholm.

Cliftonville virkede som et noget dårligere hold, der lige nøjagtig gik videre. Kampen mod AIK Stockholm var noget mere imponerende, hvor Nordsjælland spillede to rigtig gode defensive kampe.

Partizan har startet sæsonen ud med at have svært ved at lave mål. Det er blevet til 4 point i deres første 3 kampe i den hjemlige liga, men hvor de kun har scoret et enkelt mål. I kvalifikationen startede de godt med at slå Rudar sammenlagt 6-0. I 2. runde kæmpede de en del mere og kom lige og lige videre. Især den runde var meget sigende for Partizans niveau, da de mødte et hold der ikke var specielt godt, men på trods af det, havde de meget svært ved at vinde.

FC Nordsjælland er generelt et rigtig godt hjemmehold, og de har ikke tabt i de seneste 8 kampe i Farum. Også i kvalifikationen har de holdt en god hjemmebane, hvor de har vundet begge kampe. Partizan er tilgengæld ikke et særlig godt udehold, hverken i kvalifikationen eller den hjemlige liga.

Vores tip

FC Nordsjælland skal have et godt resultat på hjemmebanen. De møder et hold der er langt bedre på hjemmebanen, hvor de også har tusindvis af fanatiske fans der støtter dem. FC Nordsjælland skal efter min mening ikke stille sig tilfredse med et enkelt point. Deres mandskabsniveau ligger meget tæt på Partizans, og bør derfor sagtens kunne lave et resultat på hjemmebane. Derfor mener jeg, at FC Nordsjælland får alle 3 point på hjemmebane.

Spil på at FC Nordsjælland vinder – find bonus her!

Seneste indbyrdes kampe

FC Nordsjælland – 0
Uafgjort –0
Partizan – 0

De to hold har aldrig mødt hinanden før. Så der er ikke noget man kan kigge på for at analysere match-uppen.

FC Nordsjælland nyheder

Jonathan Amon – Ukendt skade
Mathias Jensen – Rygskade

Partizan nyheder

Zoran Tosic – Knæproblemer
FC Nordsjælland mangler ingen spillere af betydning. Hvorimod Partizan mangler wing spilleren Zoran Tosic, der er en dygtig kantspiller, der skaber meget fremad banen. Dette kan godt have en betydning for kampen.

Reklame

FCN - Partizan odds