via EkstraBladet Rabatkoder

FCN – FCK | Målgaranti i begge ender

10. marts 2019 16:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V FC København
TUUVVU
Sidste 6 kampe
UVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 6. marts 2019 @ 10:41

FC Nordsjælland - FC København optakt

FC Nordsjælland løste med det ene point i Herning, på fornem facon, den første opgave i kampen om at komme med i top-6. Næste opgave er så det andet tophold i form af FCK. Kasper Hjulmand må nok sande, at der skal fire point mere på kontoen hvis missionen skal lykkes.

Det kræver altså både point mod løverne og mod Vendsyssel i sidste runde. FCK fik igen tre points afstand ned til FCM i duellen om mesterskabet. Det må være målsætningen at bevare den fordel, inden de indbyrdes kampe med ulvene.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK vandt hjemme 2-0 over Vejle i en jævnt kedelig forestilling. Løverne var ikke indstillet på at bruge unødige kræfter på denne opgave og Vejle magtede ikke for alvor at true FCK. Det mest ophidsende i kampen var det straffespark hjemmeholdet fik tildelt lige inden pausen. Viktor Fischer prøvede at kapre chancen fra Robert Skov, men efter lidt diskussion blev det Skov der sparkede FCK på 2-0. Dermed var kampen afgjort og anden halvleg blev noget af en ørkenvandring.

FCN lykkedes med at få et point med hjem fra kampen mod FC Midtjylland. Til trods for en klar dominans fra hjemmeholdet, så formåede FCN at komme foran med 3-1 kort inde i anden halvleg. Derfor lurede overraskelsen, men to hurtige scoringer af Evander Ferreira skabte balance i regnskabet. Til slut skal FCN være glade for det ene point, for de var gevaldigt på hælene det sidste kvarter.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. FCN spiller offensivt og scorer i snit næste 2 mål pr. hjemmekamp, men lukker også omkring 1,5 mål ind i den anden ende. FCK er altid god for en scoring og der er al mulig grund til at tro på en livlig affære, især fordi FCN skal have point og må gå efter sejren. Efter den noget blege indsats senest, vil Ståle Solbakken sikkert kræve større koncentration af sit hold denne gang. Det kræves for at bevare momentum og lægge pres på FCM.

Seneste indbyrdes kampe

Det første opgør mellem de hold endte 2-1 til FCK. FCN har en rigtig god statistik på hjemmebane, hvor de er ubesejret i de seneste 8 opgør mod FCK.

FCN: 11
Uafgjort: 12
FCK: 25

FCN nyheder

Martin Frese er skadet.

FCK nyheder

Michael Lüftner og Nicolai Boilesen er skadet.
Andreas Bjelland er tvivlsom.

Reklame

FCN - FCK odds og spilforslag