via EkstraBladet Rabatkoder

FCN – Brøndby | Der er lagt op til en underholdende eftermiddag

10. februar 2019 16:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Brøndby IF
UUTVVT
Sidste 6 kampe
TVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 5. februar 2019 @ 17:42

FCN - Brøndby optakt

FC Nordsjælland er inde i en periode hvor presset kan mærkes. Den forholdsvis urutinerede trup skal kæmpe hårdt for at nå med i slutspillet, hvor der er 4 point op til skillelinjen. Kasper Hjulmand tror, at der skal bruges 11-12 point i de sidste 6 kampe, for at nå det mål. Det betyder, at der skal hentes 2-3 point imod de tre tophold.

Se vores tip

Første mulighed kommer allerede her, hvor Brøndby komme på besøg. Ude på Vestegnen kan de også mærke et vist pres. Der er ikke råd til flere formdyk og formen fra før pausen skal være intakt, ellers kan Zornigers tropper få det svært.

Optakt og gratis betting tips

Der er måske en smule uro i FCN op til afslutningen af Superligaens grundspil. Træner Kasper Hjulmand har kontraktudløb til sommer, og har meddelt klubben at han ikke ønsker at forlænge. Der er ingen dramatik i det, men det kan alligevel give lidt uro. I hvert fald indtil en ny træner er på plads.

I Brøndby har Alexander Zorniger udnævnt Benedikt Röcker til ny anfører, efter at Johan Larsson har forladt holdet. Umiddelbart ser det ikke ud til, at der kommer væsentlig forstærkning til. Det er heller ikke nødvendigt, så længe Brøndby kan holde gang i den positive udvikling de havde før jul. Kan de det burde de ikke komme i bekneb for point.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. Hjemmeholdet blæser til angreb, hvilket de er tvunget til hvis de skal med i slutspillet. FCN kan finde motivation i statistikken, for de plejer at gøre det godt imod Brøndby. Omvendt har gæsterne en god fornemmelse efter den fine afslutning på efteråret, bortset fra svipseren mod Vendsyssel.

Der er derfor al mulig grund til at forvente en underholdende kamp hvor begge mandskaber sandsynligvis vil komme på scoringstavlen.

Seneste indbyrdes kampe

Det første opgør mellem de hold endte 3-0 til Brøndby. FCN har en rimelig statistik på hjemmebane, hvor det kun er blevet til 3 nederlag i de seneste 10 kampe.

FCN: 9
Uafgjort: 8
BRØNDBY: 26

FCN nyheder

FCN har haft en stille vinterpause på transferfronten. Viktor Tranberg er tilbage efter en lejeperiode, og han lukker dermed hullet i forsvaret efter Andreas Skovgaard, der er skiftet til Heerenveen.

Der er ingen skader i truppen.

BRØNDBY nyheder

Brøndby har hentet svenske Simon Hedlund til den offensive midtbane. Han ser ud til at blive en god forstærkning.

Simon Tibbling er tvivlsom og Kamil Wilczek sidder ude med karantæne

Reklame

FCN - Brøndby odds og spilforslag