via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – The New Saints | Betting Tips og optakt

16. august 2018 19:00 MCH Arena
FC Midtjylland V The New Saints
VVVUVT
Sidste 6 kampe
VTUVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Midtjylland - TNS Betting Tips

FC Midtjylland tager hjemme i Herning imod The New Saints fra Wales d. 16. august kl. 19.00. Det er anden kamp i 3. runde i Europa League kvalifikation. Første opgør blev vundet af FC Midtjylland med 2-0.

Find og sammenlign bonusser til din betting her

Optakt og gratis betting tips

FC Midtjylland slap godt fra første opgør i Wales, hvor Onuachu endnu en gang stod for midtjydernes mål. Endvidere ser det ud til Jakob Poulsen er ved at finde sit assist spil frem, idet han lagde op til det første mål. De kan nu trygt tage imod waliserne hjemme og endda tillade sig at sætte et par reserver ind, så der kan spares lidt på kræfterne.

FC Midtjylland har bestemt ikke fået en start på sæsonen, der bare minder om et mesterhold. Jovist har store Onuachu oppe foran kunnet skabe ravage med sin højde og fysik. han er altid farlig på dødbolde. Men det kniber med at få sat spillet i flow, så de har andre strenge at spille på. Derfor er det nok en modstander, der bekommer cheftræner Jess Thorup godt, for her må de få mere plads og ro til at sætte spillet op i nye mønstre.

Læs vores tip til kampen

The New Saints klarede sig videre fra sidste runde ved at vinde sammenlagt med 3-2 over Lincoln fra Gibraltar. Det lyder bestemt ikke prangende, og de walisiske spillere må nok se i øjnene, at deres eventyr slutter her mod danskerne. Men kampene skal jo som bekendt spilles, men alt andet en klare sejre til midtjyderne vil være lidt af en overraskelse. TNS kan håbe på Midtjylland vil slippe håndbremsen lidt og på den måde komme frem til chancerne.

TNS består af en god blanding af englændere, walisere, nordirere og irere. Målene mod Lincoln blev scoret af Dean Ebbe og Blaine Hudson i hjemmekampen, mens Dean Ebbe også fik en prikket ind i udekampen. Så meget tyder på at Dean Ebbe er en farlig angriber midtjyderne bør holde lidt øje med, trods alt.

Vores tip

Her får Midtjylland plads til at sætte deres angreb op, og det må blive en klar sejr til midtjyderne på et par mål, så mit bud her lyder på over 2,5 scoringer.
Over 2,5 mål.
Spil på at der scores over 2,5 mål i kampen. Få op til 1.000 kr. med Betfair.

Seneste indbyrdes kampe

The New Saints og Midtjylland har mødt hinanden to gange tidligere – også i Europa League. Begge opgør blev vundet klart af Midtjylland. Det var dog tilbage i 2011.

The New Saints: 0
Uafgjort: 0
FC Midtjylland: 3

FC Midtjylland nyheder

Rilwan Hassan – skadet
Kristian D. Riis – skadet

TNS nyheder

Ingen nyheder at berette.

Reklame

FCM - TNS odds og spilforslag