via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – Esbjerg fB | Optakt og betting tips

28. juli 2018 16:00 MCH Arena
FC Midtjylland V Esbjerg fB
TUTVVV
Sidste 6 kampe
TUVTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCM - EfB optakt

FC Midtjylland tager imod Esbjerg hjemme i Herning på MCH Arena lørdag d. 28. juli kl. 16.00. Begge hold fik et nederlag i sidste spillerunde. De står således side om side i tabellen med et sølle point. Men det mere var forventet at Esbjerg ville befinde sig i den situation, ser man anderledes alvorligt på det længere oppe på den jyske hede.

Tilmeld dig NordicBet nu og få et gratis spil på 100 kr. til Superligaen.

Optakt og gratis betting tips

FC Midtjylland havde ellers godt fat i AaB, men så ville målmanden lege forsvarsspiller uden for feltet. Det slap han ikke så smart fra og fik sat gang i nordjyderne, der kunne høste de tre point. Det var bestemt ikke mesterklasse. Så for Midtjylland passer det rigtig fint at få oprykkerne fra Esbjerg på besøg. Dem plejer midtjyderne at have krammet på.

Generelt virker det som om midtjyderne lige mangler et ekstra gear at sætte vognen i. Jakob Poulsen virker slet ikke oppe i sammen høje niveau, som han havde inden sommerferien, hvor han var en af de afgørende spillere da mesterskabet kom i hus. Lad os se om Jess Thorup kan bevare roen og få tilført spillet nogle nye nuancer. Det burde der være plads til at afprøve her.

Besøg vores bonusside og find Superliga betting tilbud

Esbjerg er tilbage i Superligaen, men det er en nådesløs afregning de har været udsat for. De havde fortjent bedre mod Vendsyssel, hvor man lod tre mål gå ind. Så er der ikke mange hold der får point ud af det, og da slet ikke, hvis man selv sparker den ind i modstanderne, så den ryger i mål.

Anders Dreyer er dynamisk og skaber meget fremad for Esbjerg. For angriberen Petre var det godt at komme på tavlen med to scoringer. Det må give selvtillid. Det der kan give lidt bange anelser på Vestkysten er fysikken i forsvaret. Der vil de møde nogle store folk fra Midtjylland, som er gode til at sætte sig igennem og få fat i bolden. Her virker EfB lidt for tynde bagud til at matche dem. Til tider er det fint, det spillerne får kombineret sig frem til, så selvfølgelig er de ikke chanceløse i Herning, og da slet ikke nu, hvor Midtjylland virker lidt stive i det.

Vores tip

FC Midtjylland vinder med mere end 1 mål. Jeg tror, Midtjylland vil komme frem over isen og vise deres hjemmepublikum, at de har mere i sig end det vi har set indtil nu. Esbjerg virker for nemme at lave mål imod. Derfor tror jeg på, at FC Midtjylland vinder med mere end 1 mål.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
FC Midtjylland: 7
Uafgjort: 2
Esbjerg: 1

Seneste møde i Herning endte 3-0 til midtjyderne i 2016.

FC Midtjylland team nyheder

Kristian Riis – knæskade
Rilwan Hassan – muskelskade

Esbjerg team nyheder

Klaus Moesgaard – korsbåndsskade
Rodolph Austin – knæskade

Reklame

FCM - EfB odds og spilforslag