via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – Vendsyssel | Vendsyssel kastes for løverne

25. februar 2019 19:00 Telia Parken
FC København V Vendsyssel FF
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TTTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. februar 2019 @ 17:00

FCK - Vendsyssel

FCK styrer fortsat direkte mod mesterskabet. Hvis der skal blive spænding i toppen af Superligaen er de andre hold nødt til at højne niveauet. Selv om intet er afgjort her midt i februar, så ser løverne meget stabile ud. Selv når de ikke spiller op til deres bedste, så vinder de alligevel, som det skete senest i Randers. Vendsyssel er ikke kommet ret godt i gang efter vinterpausen og ligner bestemt ikke et hold der kan true FCK i Telia Parken.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK hentede en 2-0 sejr i Randers, men Ståle Solbakken var ikke tilfreds med forsvaret. Der blev givet alt for mange chancer væk, men modstanderen formåede bare ikke at udnytte dem. Den slags vil der helt sikkert blive rette op på med det samme, når FCK er til træning igen.

Den store profil i kampen mod Randers var så afgjort Rasmus Falk, der med en scoring og et flot oplæg til N’Doye, viste vejen for FCK. Dame N’Doye var tilbage efter at have misset kampen mod OB. Han fik vist, at målinstinktet ikke fejler noget da han iskoldt sendte bolden forbi Randers-keeperen.

Vendsyssel ser ud til at tabt lidt af optimismen efter vinterpausen. Endnu er det ikke blevet til en eneste scoring og ifølge statistikken havde de ikke et forsøg inden for målrammen senest i Horsens. Her blev de endvidere hæmmet af en udvisning til Jon Thorsteinsson efter en halv times spil. Vendsyssel kæmpede sig til 0-0 ved pausen, men kort ind i anden halvleg kollapsede de og endte med at tabe 0-3.

Vores tip

Vores tip til kampe er spil på handicap hjemmesejr (-2). FCK er mindst en klasse bedre end Vendsyssel. De har samtidig noget at bevise, efter nederlaget i Hjørring tidligere på sæsonen. Gæsterne kommer med et par mindre imponerende kamp i bagagen og det er meget svært at se dem true hjemmeholdet. Med tanke på hvordan det OB sidst FCK spillede hjemme, må det være med bange anelser at Vendsyssel løber på banen.

Seneste indbyrdes kampe

FCK tabte i Hjørring med 1-2 i deres første indbyrdes møde. I Vendsyssels korte statistik er der ingen tidligere møder i Parken.

FCK: 1
Uafgjort: 0
VENDSYSSEL: 1

FCK nyheder

Michael Lüftner er ude for sæsonen og Victor Fischer er endnu tvivlsom.

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel har hentet e ny angriber, Alhaji Kamara, der kommer fra Sierra Leone. Han har bl.a en fortid i IFK Norrköping, hvor han fik konstateret en alvorlig hjertefejl. Han er siden blevet frikendt for dette problem og det afskrækker altså heller ikke Vendsyssel.
Sebastian Czajkowski er færdig for denne sæson efter en operation i skulderen.
Jakob Hjorth og Mikkel Frankoch er tvivlsomme
Jon Thorsteinsson har karantæne efter udvisningen i Horsens

Reklame

FCK - Vendsyssel odds og spilforslag