via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – VEJLE | Vejle vil opleve Københavns bombardement

3. marts 2019 16:00 Telia Parken
FC København V Vejle Boldklub
VUVVVU
Sidste 6 kampe
VUTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 17:54

FCK - Vejle optakt

Top mod bund og eb verden til forskel. FCK skal spille om guldet og Vejle skal forsøge at undgå nedrykning. For Ståle Solbakken gælder det om at holde det knebne forspring til de regerende mestre og meget gerne udbygge det om muligt. Der burde ikke blive problemer imod Vejle, der endnu ikke har prøvet at vinde på udebane i denne sæson. Kan FCK holde fokus og ikke tage for let på opgaven, så må det være en formssag at hente de tre point.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK skuffede fælt imod Vendsyssel ved kun at få 1-1, til trods for at de spillede med en mand i overtal hele anden halvleg. Med hele 25 afslutninger var der tale om en ellers uhørt ineffektivitet hos Ståle Solbakkens tropper. Træneren var da heller ikke vider begejstret for indsatsen. Der er nu lagt op til en endnu hårdere kamp om mesterskabet, idet FCM nu blot er et enkelt point bagefter. Nicolai Boilesen udgik i pausen med en fiberskade og han er næppe med igen før slutspillet begynder.

Vejle spillede en ganske god kamp hjemme mod FCN, men som det har været gældende hele sæsonen, så kniber det med at udnytte de chancer de tilspiller sig. Det er hovedårsagen til, at Vejle kommer til at skulle kæmpe hårdt for at undgå nedrykning, allerede efter en enkelt sæson i det fine selskab. Det er ikke en opgave der er blevet lettere med Vendsyssels overraskende point mod FCK.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på halvtid/fuldtid 1/1. FCK vil være opsatte på at revanchere indsatsen fra den seneste kamp. Det skal heler ikke være noget problem imod Superligaens bundprop, men netop fordi Vejle desperat har brug for alle de point de kan skrabe sammen, kan det bliver sværere end som så. FCK havde store problemer med at nedbryde Vendsyssels forsvar og kan Vejle mønstre noget der ligner, så er FCK til at ryste. Det ligner dog stadig en sikker hjemmesejr, for Vejle kan næppe tåle at få lige så mange afslutninger imod sig, som deres nedrykningsrivaler modstod.

Seneste indbyrdes kampe

Der er kun denne sæsons tidligere møde imellem de to klubber i nyere tid. Den kamp vandt FCK sikkert med 4-1.

FCK: 1
Uafgjort: 0
VEJLE: 0

FCK nyheder

Michael Lüftner er ude for sæsonen og Andreas Bjelland er tvivlsom. Victor Fischer og Nicolai Boilesen er formodentlig ikke klar før slutspillet starter.

VEJLE nyheder

Der er ingen rapporter om skader i truppen.

Reklame

FCK - Vejle odds og spilforslag