via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – SønderjyskE | Bliver det a walk in the Park?

26. august 2018 18:00 Telia Parken
FC København V SønderjyskE
UVVVVV
Sidste 6 kampe
VTTVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCK - SønderjyskE optakt

FCK tager hjemme imod SønderjyskE søndag den 26. August kl. 18.00. Det er Superligaens nummer 1 mod nummer 9. Det bliver en stor opgave, der venter sønderjyderne her i hovedstaden, men bolden er som bekendt rund, og kampen skal jo spilles. FCK må under alle omstændigheder tage favoritrollen på sig, men bliver det nu så nemt, som det ser ud til?

Find din nye bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

FCK kom fra Aarhus med det ene point i bagagen, og de bør faktisk være godt tilfredse med det, hvis du spørger menigmand i Aarhus og omegn. Trods et misset straffespark, så måtte de vente med det udlignende mål til meget sent i kampen, hvor Viktor Fischer viste sin høje klasse ved at banke bolden i kassen fra kanten af feltet. Det var så typisk topholdets held, der endnu engang gjorde udslaget til københavnernes fordel. Held er så ikke noget man får, men noget som man opsøger, i hvert fald hvis du spørger folk syd for grænsen.

Læs vores tip

I min optik har FCK det bedst spillende hold i Superligaen pt. De er så stærkt besat på alle pladser, at de må stå som den helt klare favorit til guldet i denne sæson. Javist kommer der nogle skæve ind imellem, men som de forleden pille AaB fra hinanden i Parken, kan det blive svært at se, hvem der i længden kan følge med dem. Jo Ståle gør det godt og han er en træner, som ikke har problemer med sin måde at ville spille fodbold på. For spændingens skyld må man bare håbe, at nogle af de andre hold kan følge med, når toget kører.

SønderjyskE fik omsider tre points efter to kampe, hvor de slet ikke fik scoret mod modstanderne. Det gik denne gang ud over oprykkerne fra Vendsyssel, som holdt stand til langt ind i anden halvleg inden, sønderjyderne kunne få jublen til at bryde ud på lægterne. Meget betegnende var den en forsvarsspiller, hollænderen Kees Luijckx, som brugte sit hoved til at bringe sit hold foran. Det andet mål af endnu en forsvarsspiller Stefan Gartenmann var dog nok til en sejr på 2-1, for oprykkernes reducering kom så sent, at de ikke kunne gøre mere ved det.

SønderjyskE har endnu ikke fundet den angriber, der kan give dem troen på en plads højere oppe i Superligaen. Mart Lieder, som er købt ind til formålet virker et stykke fra det man gerne vil se. Hans løb virker ikke rigtig farlige. Javel det tager tid at få spillet en angriber ind på holdet, men han skal nok ikke regne med at få et uendeligt antal forsøg på at overbevise os om sine kvaliteter. Det er jo altid nemmere at skifte en angriber ud end resten af holdet.

Vores tip

Mit tip på kampe her lyder på at FCK vinder kampen . FCK er et så meget bedre spillende mandskab lige nu end SønderjyskE. FCK lader ikke førstepladsen gå fra sig i en hjemmekamp.

Spil på Superligaen idag – hent din bonus her!

Seneste indbyrdes kampe

FCK: 8
Uafgjort:
SønderjyskE: 1

Seneste opgør de to klubber imellem i Parken endte med en smal sejr på 3-2 til FCK. Det var i 2017.

FCK nyheder

FCK melder kun Jonas Wind ude, så resten af truppen er klar.

SønderjyskE nyheder

Mads Hvilsom – skadet – ukendt varighed
Marcel Rømer – skadet – ukendt varighed
Victor Mpindi Ekani – skadet – ukendt varighed

Måske disse tips også er noget for dig…

Vejle – OB: Er OB vågnet nu?

 

Reklame

FCK - SJE odds og spilforslag