via EkstraBladet Rabatkoder

FC København – Slavia Prag | Rykker FCK fra Slavia?

25. oktober 2018 18:55 Telia Parken
FC København V Slavia Prag
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VVTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 25. oktober 2018 @ 9:25

FCK – SLAVIA PRAG optakt

FCK har kurs mod en af de to første pladser i gruppe C efter den heldige sejr ude over Bordeaux. Kan de slå Slavia Prag i Telia Parken vil de have det forspring til franskmændene der kan blive afgørende, hvis Bordeaux skulle vågne op til dåd.

Se vores tip

Selv Slavia Prag fik fuldt udbytte imod det normalt stærke franske mandskab. Derfor er intet sikkert i gruppe C og alt er muligt for FCK. Formen hos de danske mesterskabsaspiranter er fortsat i top og hjemme i Parken kommer Slavia til at møde et hold der går benhårdt efter sejren.

Ståle Solbakken er tilfreds med spillet for tiden og har formodentlig alle spillere klar til dette opgør. Viktor Fischer skulle være klar efter landsholdspausen og det er en forstærkning af den i forvejen ganske gode trup. Slavia er også godt kørende hjemme i Tjekkiet hvor de fører ligaen sammen med Victoria.

De må ikke undervurderes og nederlaget i sidste runde til Zenit var temmelig misvisende i forhold til forsøg inden for målrammen. 11-2 vandt Slavia den kategori, men det vidner samtidig om en ret stor ineffektivitet. Jeg er sikker på, at Slavia ikke får 11 skud på mål i denne kamp. Dertil er FCK for stærke.

Optakt og gratis betting tips

Det holdt hårdt, men på de sidste 20 minutter fik FCK vendt et truende nederlag til en sikker 3-1 sejr over Vejle. Det var en kamp hvor løverne slet ikke var oppe i tempo i første halvleg. Efter pausen så det meget bedre ud og anført af Robert Skov blev hjemmeholdet presset helt tilbage efterhånden som kræfterne slap op.

Dermed fik FCK en god optakt til dette opgør med Slavia. Det er en meget vigtig kamp for begge mandskaber. For FCK er det kun en sejr der kan klassificeres som et godt resultat. Det vil betyde, at de vil kunne tage til Prag og med uafgjort holde tjekkerne bag sig.

Slavia Prag vandt også deres seneste kamp, men det var ikke rigtig overbevisende. Selv med en mand i overtal efter bare 12 minutter, blev det kun 1-0 over Slovan Liberec. Det var dog nok til at beholde 1. pladsen i ligaen.

Jindrich Trpisovsky måtte se Zenit løbe med sejren i sidste runde af Europa League. Det var et nederlag der var svært at sluge, for Slavia sad på det meste i den kamp. Det er bare sådan, at når man ikke scorer på sine chancer kan det gå galt. Det gjorde det så da Zenit scorede med 10 minutter tilbage. Måske bliver det derfor et lidt mere forsvarsorienteret hold vi får at se.

Vores tip

Vores tip til kampen bliver spil på hjemmesejr. FCK er stærke hjemme i Telia Parken og er favoritter. Ståle Solbakken vil starte med en tålmodig indstilling og vente til Slavia kommer frem på banen. Det tror jeg er opskriften til en sejr over tjekkerne.

Betfair tilbud: Odds 12.00 på at FCK vinder 

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret tidligere møder.
FCK: 0
Uafgjort: 0
SLAVIA PRAG: 0

FCK nyheder

Der er ingen rapporter om skader.

SLAVIA PRAG nyheder

Der er ingen rapporter om skader.

Reklame

FCK - SLAVIA PRAG odds og spilforslag