via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – RANDERS | Er løverne blevet tandløse?

7. oktober 2018 16:00 Telia Parken
FC København V Randers FC

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VTUVVT
Sidste 6 kampe
UVTVTU
Udgivet d. Sidst opdateret 5. oktober 2018 @ 15:32

FCK – RANDERS optakt

Hjemme i Parken regerer løverne stadig med stor overbevisning. Efter den dårlige indsats i Hjørring er der lagt op til en varm modtagelse når Randers kommer på besøg. Gæsterne er ikke ligefrem skræmmende på udebane og der skal noget ekstra til hvis løverne skal tæmmes.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK skuffede deres medrejsende fans ved at tabe kampen i Hjørring. Til trods for, at de var foran ved pausen og dominerede kampen, formåede de ikke at holde energiniveauet i 90 minutter. Det er ikke første gang at det er sket i denne sæson. Det virker som om, at når først FCK er gået ned i tempo, så kan de ikke komme i gang igen.

Inden denne kamp skal FCK en tur til Frankrig og møde Bordeaux i Europa League. Det kan derfor godt tænkes, at Ståle Solbakken vælger at rotere lidt i truppen til denne kamp. Victor Fischer er ude med en skade og med indsatsen i Hjørring i baghovedet kan det være en ide med lidt ekstra energi på banen.

Randers fik det ene point med hjem fra Vejle og det var de ikke helt tilfredse med. Thomas Thomasberg skal dog nok være glad for, at det trods alt ikke blev til endnu et nederlag. Det ville have kostet hårdt på selvtilliden efter pokalnederlaget til Kolding.

Randers er stadig uden sejr på udebane i denne sæson. Det bliver heller ikke nemt at hente den første af slagsen i Parken. Generelt set lukker Rander for mange mål ind når de spiller ude, over 2 i snit er det blevet til. Det er ikke til at se hvorfor det skulle ændre sig lige pludselig, men midtbanegeneralen Andre Rømer tror på muligheden for at overraske mod FCK.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. FCK er stærke på hjemmebane og bør ikke have problemer med at slå Randers. Der er kun det lille forbehold, at formen svinger lidt hos løverne for tiden. Derfor vil jeg ikke anbefale at gå efter handicapsejr. Skulle det lykkes for Randers at score kan der gå nerve i det for værterne og det er Randers chance. Om det kommer der til kan kun tiden vise.

Få op til 1.000 kr i betting bonus med Betfair her

Seneste indbyrdes kampe

FCK har et godt tag på Randers. Løverne har ikke tabt til dem i de seneste 8 kampe, hvoraf de 6 er vundet. I 21 forsøg er det kun lykkedes for Randers at vinde to gange i Parken. To kampe er endt uafgjort.

FCK: 22
Uafgjort: 8
RANDERS: 6

FCK nyheder

Victor Fischer udgik af kampen mod Vendsyssel med en skade og forventes ikke at blive klar til dette opgør.

FCK vandt ude over Bordeaux i Europa League. Selv om de var endog meget heldige, og havde alle marginaler med sig, giver det yderligere et boost til selvtilliden.

RANDERS nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

 

Se flere Superliga tips her…

Superliga: FC Midtjylland – Vendsyssel betting tips og optakt

Superliga: AaB – Brøndby betting tips og optakt

Superliga: OB – AGF betting tips og optakt

Superliga: SønderjyskE – Vejle betting tips og optakt

Reklame

FCK - Randers odds og spilforslag