via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – OB | Kan OB stå imod når Løverne brøler i Parken?

10. februar 2019 18:00 Telia Parken
FC København V OB
VUVVVV
Sidste 6 kampe
VVVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 5. februar 2019 @ 17:40

FCK - OB optakt

FCK er klar til at fortsætte deres march mod mesterskabet. I vinterpausen har klubben sagt farvel til Jan Gregus på midtbanen. Til gengæld har de hentet Guillermo Varela i Uruguay. En stærk højre back, med en fortid i bl.a. Manchester United.

Se vores tip

OB har ligeledes forstærket forsvaret. De har hentet Oliver Lund hjem fra Lyngby. FCK har naturligt et højere niveau i deres spillertrup og der skal en forsvarspræstation ud over det sædvanlige til, hvis OB skal true Løverne i dette opgør.

Optakt og gratis betting tips

Ståle Solbakken er godt tilfreds med holdets tilstand på nuværende tidspunkt. Der er blevet arbejdet på det taktiske i vinterpausen og angiveligt har det båret frugt. Den seneste træningskamp mod Astana blev vundet med 4-0 og der er masser af positive tilkendegivelser fra spillerne. Det lover godt for de næste par træningskampe inden det bliver alvor mod OB.

I Odense er de også tilfredse med udbyttet af pausen. Der er ikke sket de store ændringer i truppen og klubben forventer at kunne fortsætte den opadgående kurve i tabellen. En plads i slutspillet er det klare mål. Jacob Michelsen har helt sikkert spillerne der kan klare opgaven, om end der kan blive brug for de helt unge kræfter hvis der skulle opstå skader i truppen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. FCK er klar favorit og OB kommer under pres i denne kamp. Gæsterne har et ganske godt forsvar og det er grunden til, at spil på en større sejr til FCK ikke ser så favorabel ud. Der er desuden altid en smule usikkerhed på hvor holdene reelt står, efter en længere pause. Derfor bliver anbefalingen altså spil på det mere sikre.

Seneste indbyrdes kampe

FCK vandt kampen i Odense med 1-0. OB har aldrig slået FCK i Parken, med undtagelse af pokalfinalen i 2007.

FCK: 24
Uafgjort: 12
OB: 7

FCK nyheder

FCK har solgt Kenan Kodro, men ellers er det unge talenter der er sendt ud på lejeaftaler.

Umiddelbart er tre spillere på skadelisten: Guillermo Varela, Victor Fischer og Michael Lüftner.

OB nyheder

Det forlyder, at Kamil Vacek er på væk fra klubben. Umiddelbart er det ikke en større svækkelse, idet Vacek stort set ikke har spillet for OB og vel nærmest er blevet i overskud. Der bliver næppe et hul i truppen som skal fyldes ud.

Kamil Vacek er udlejet til Bohemians Prag.

OB har følgende spillere på skadeslisten: Sayouba Mande

Reklame

FCK - OB odds og spilforslag