via EkstraBladet Rabatkoder

FC København – AC Horsens | Optakt og betting tips

16. juli 2018 18:00 Telia Parken
FC København V AC Horsens
VVUTTU
Sidste 6 kampe
TVVUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Når FC København tager imod Horsens i deres første kamp i den nye Superliga sæson, har Ståle Solbakkens mandskab brug for tre point, efter en skidt sidste sæson for hovedstadsklubben.

På mandag kl. 18.00 tager FC København imod AC Horsens i Telia Parken. Kampens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, og kampen kan følges på TV3 Sport.

Efter en dårlig sidste sæson, skal FCK forsøge at viske tavlen ren med en sejr over sidste års overraskelse Horsens, og man må sige at hjemmeholdet er klare favoritter. FC København har skiftet ud i sommerpausen, og de har solgt profilerne Erik Johansson og Federico Santander, og samtidigt forstærket sig med Dame N’Doye, Kenan Kodro og ikke mindst Andreas Bjelland. Efter sidste sæson har FCK ydermere forstærket midterforsvaret med Sotte. Derudover kan de med de boldstærke spillere Fischer, Falk og Skov i spidsen ligge pres på Horsens.

Efter sidste års flotte sæson har Horsens sagt farvel til deres store profiler Okosun og Joronen og i stedet fået Finn Bogason og Thorsen ind på holdet. Men det ligner alligevel en utrolig svær opgave Bo Henriksens tropper kommer på, når de møder FC København.

Vores tip

Sikker sejr til FCK. FCK vinder og Dame N’Doye, scorer
Vi tror på en sikker sejr til FCK, og efter Dame N’Doye hjemkomst til klubben kunne han være et godt bud på en første målscorer. På trods af forstærkningen i forsvaret, er det sandsynligt, at AC Horsens får scoret i kampen. Sidste sæson viste de en enorm styrke på dødbolde, og det kunne meget vel også ske i denne kamp. Et bud på samlet resultatet ville 3-1 sejr til hjemmeholdet.

Seneste indbyrdes kampe

Deres seneste indbyrdes kampe ser således ud:
Fc København og AC Horsens har spillet mod hinanden 27 gange. 20 gange har FCK vundet, 4 gange er det endt uafgjort, og AC Horsens har vundet fire gange. I deres seneste opgør vandt FC København 3-2.

FC København Team nyheder

Dame N’Doye vender tilbage til FCK efter seks års fravær, og det bliver spændende at se om den 33-årige angriber stadig kan finde målet for hjemmeholdet. FC København forventes at starte i deres klassiske 4-4-2 opstilling.

AC Horsens Team nyheder

AC Horsens har ikke haft en god opstart, og har ikke fået det til at fungere i testkampene op mod deres Superliga premiere. I testkampen mod Vendsyssel FF fik Bjarke Jacobsen en skade, men han ventes at være med i startopstillingen mod FCK.

Reklame

FCK - AC Horsens odds og spilforslag